reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

dmuchawcu czy twoja zosiunia non stop chodzi w butkach,bo ja swojej nie zakladam w domu i moze to blad juz sama nie wiem
i jak radzisz sobie z tv bo widze ze stoji na niskiej półeczce-zosia go nie palcuje i nie bawi sie wlacznikiem ? bo moja adula nagminnie wlancza i eylancza tyle ze jest juz lekko popsuty bo swieci na zolto wiec tragedi z tej zabawy nie robie i moj blad :(

reklama
DAISY- Kochana zdjęcie z telewizorem nie u nas było robione. My z wyboru telewizora nie mamy- zeby czasu nie marnować na durne seriale:-D

A jesli o butki chodzi, to raczej zawsze chodzi w butkach. Ale nie tylko ze wzgledu na zdrowie stópek. U mnie sa w większośći gołe podłogi, mieszkam na parterze, więc podłoga jest zimna. Mnie samej, gdy chodze tylko w skarpetkach jest chłodno, więc zakładam małej kapcie dla wiekszej izolacji:tak:.A poza tym skarpetki z abs-em nie zawsze sie sprawdzaja, bo czasem Zosia je sciaga, albo przekręca na stópce tak, ze sie ślizgają. Widac zresztą , że wygodniej jej w butkach- pewniej się czuje i ja też :tak:

my też zakładamy kapciuszki. Julka kiedyś bardzo nie lubiała ich nosić, zanim założyłam drugi to pierwszy był juz zdjęty. No i w wózku była masakra, więc pod koniec lata (chciałam ją nauczyć nawyku wychodzenia z domu z butami żeby mi jesienią nie sciągała ich z nóg) jak jej założyłam buciki czy kapcie to chwaliłam, jaka Julka mądra i ślicznie wygląda w bucikach/kapciuszkach, że one są cacy i nie wolno ich zdejmować. Trwało to z tydzień , ale zrozumiała. Wyobraźcie sobie że teraz jak tylko wstanie w łóżka to bierze kapcie, które lezą obok i mi niesie i mówi "kapty" i każe sobie zakładać. To samo jak idziemy dada, to mówię Julka daj buciki mamusi , biegnie do szafki wyjmuje swoje i mi podaje , mówi "buty" i każe założyć. Normalnie pękam z dumy jak to widzę :D:D:D

cudne lipczatka
Beacia u nas bylo podobnie, mari nienawidzila kapci a teraz ledwo wstanie i podsuwa mi pod nos kapciuchy, tyle ze mowi eeee:-D i wklada mi w reke. w kapciach chodzimy codzien bo po pierwsze Mari czuje sie bezpiecznie i moze szalec dowoli bez wywrotek a po drugie ona niestesty musi nosic i juz. choc z jej stopami juz wlaciwie jest o 90% lepiej.
a tu wrzucamy pare fotek

Załączniki

• P1140059.jpg
    P1140059.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 78
  • P1130988.jpg
    P1130988.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 70
  • P1130894.jpg
    P1130894.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 80
  • P1130774.jpg
    P1130774.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 78
  • P1130917.jpg
    P1130917.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 70
  • P1130895.jpg
    P1130895.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 76
  • P1130834.jpg
    P1130834.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 71
  • P1140040.jpg
    P1140040.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 79
  • P1140033.jpg
    P1140033.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 74
  • P1140016.jpg
    P1140016.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 73
Jak zaczęłam oglądać Zosię to też odrazu zauważyłam że się zmieniła :tak: Jest jeszcze śliczniejsza :tak:
Tak samo Marisska, też ślicznusia, Mała Kólewna.... A mamusia robi super zdjęcia :tak:

reklama
Beatko a czy mała nie ściąga ci tych różnych spinek z głowy ?? bo u nas niestety jak już się uda coś zapiąć na włoskach to zaraz to zdejmuje
a tak poza tym to Mariska i Zosia to piękne kobietki

Do góry