reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
GUSTICKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO MALEŃSTWA NA TE TRZY MIESIĄCE!!!

MY do soboty czekamy;-):-)!

WILSONKA TRZYMAMY ZA SŁOWO MAŁGOSIĘ !!!:tak::tak::-D

No to ja dorzucę jeszcze kilka zdjęc mojego szkraba :-) Uwielbiam robić mu fotki, tym bardziej ze z niego chyba urodzony model :rofl2: Kocham te jego niesamowite minki :-D
Gustlicek buziaki dla Twojego maleństwa na te 3 miesiące :-)
willsonka ja tez ze Śląska, a dokładnie z Żor :tak::tak:

Załączniki

• P1010332.jpg
    P1010332.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 40
  • P1010373.jpg
    P1010373.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 39
  • P1010351.jpg
    P1010351.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 37
  • P1010393.jpg
    P1010393.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 39
gustlicek wszystkiego NAJ dla Adusi
Patra co za slodki maluszek, super mu w zoltym:-) ja tez uwielbiam trzaskac fotki, nie ma dnia bez zdjecia mojej niuni:-D

gustlicek wszystkiego naj dla mojej imieniczki:-Djak jej ladnie w fiolecie aa i moj maly tez ma tego boda ;-)
aa ja tez jestem ze slaska tzn z zabrza ;-)

A to wczorajsze fotki klonika juliuszka:-d;-)!

Załączniki

• 044.jpg
    044.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 40
  • 008.jpg
    008.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 043.jpg
    043.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 046.jpg
    046.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 40
I jeszcze pare;-);-);-)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 32
  • 002.jpg
    002.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 003.jpg
    003.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 32
  • 004.jpg
    004.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 26
No to ja dorzucę jeszcze kilka zdjęc mojego szkraba :-) Uwielbiam robić mu fotki, tym bardziej ze z niego chyba urodzony model :rofl2: Kocham te jego niesamowite minki :-D
Gustlicek buziaki dla Twojego maleństwa na te 3 miesiące :-)
willsonka ja tez ze Śląska, a dokładnie z Żor :tak::tak:

Witamy małego przystojniaka!
ps. Ja też ze śląska a dokładnie z Rydułtów koło Rybnika!

reklama
Do góry