reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
Julka przypomina o sobie :-D no dobra, mama przypomina :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Załączniki

• DSC00191.JPG
    DSC00191.JPG
    47,2 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC00195.JPG
    DSC00195.JPG
    55,7 KB · Wyświetleń: 65
A czy ktos nas tu jeszcze pamieta?? obawiam sie ze nie :(
dlatego sie przypominamy :)

Załączniki

• DSC00007 (1).jpg
    DSC00007 (1).jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 76
  • jone.jpg
    jone.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 67
  • aga 235.jpg
    aga 235.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 64
  • aga 252.jpg
    aga 252.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 62
  • jon.jpg
    jon.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 64
  • aga 195.jpg
    aga 195.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 58
  • aga 006.jpg
    aga 006.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 59
  • aga 225.jpg
    aga 225.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 63
  • aga 208.jpg
    aga 208.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 60
  • aga 207.jpg
    aga 207.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 65
i reszta :)

Załączniki

• DSC00045 (1).jpg
    DSC00045 (1).jpg
    74 KB · Wyświetleń: 65
  • jonek.jpg
    jonek.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 54
  • aga 053.jpg
    aga 053.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 58
  • aga 198.jpg
    aga 198.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00010.jpg
    DSC00010.jpg
    107,5 KB · Wyświetleń: 63
Kama, ona ma ledwo 85cm :D
Aga, pamiętamy Ciebie bankowo. Pisałam Ci na gg, ale pewnie nie miałaś dostepu do kompa to nie odpisałaś :) Joni już duży chłopak, podobny do taty, a Ty kobitko jesteś bardzo zgrabna, aż zazdroszczę ;D

P150711_11.23.jpgA to moje szczęscie z moją mamą i prezentem od niej, ukochanym Elmo :)
Ale coś czuję, że pościel Elmo tez dostanie, bo dziadki kasę dają, chrzestny też, więc mogę dać te 220 zł za sprawienie córci radości :))

Aga super zdjęcia, Joni już taki duży, przystojniak Ci rośnie, a Ty też laseczka, obcięłaś włosy? Czy mi się wydaje?
Beacia a ten Elmo to maskotka gadająca? Czy taka do przytulania? Jak na nią zareagowała? Pewnie bardzo się cieszyła? Jestem bardzo ciekawa jak torcik wyjdzie :tak:

Kamilka, zwykła maskotka, Julka że tak powiem nie wypuszcza go z rąk :D

a to torcik, dopiero na zdjęciu zobaczyłam, że ma prześwity, ale jutro poprawię. Biszkopt przecięty na 3 płaty, każdy nasączony sokiem z cytryny i wodą. Jedna warstwa dżem porzeczkowy własnej roboty plus śmietana i maliny, druga dżem plus śmietana i brzoskwinie, góra jak widać. Barwniki w płynie do kitu, gorszy kolor i rozrzedzają, choć dałam dosłownie kroplę. A ten w proszku super !!!DSC00202.JPGDSC00204.JPG

Beatka super ten elmo. Pisałam już na fb.
Ja za to wczoraj popełniłam tort-arbuz. W środku normalnie biszkopt ze śmietaną i owocami. Na zewnątrz masa cukrowa + barwnik w proszku. Pestki - czekoladowe ziarenka kawy z Oetkera.

Zastanawiam się czy jak będę obiła ten tort "gąsienica" czy nie zrobić własnie tą metodą co ten Elmo... Będzie taka puchata i chyba lepiej będzie wyglądać niż tylko tak posmarowana zieloną masą.
Beatko to chyba nie jakieś trudne - tylko pewnie pracochłonne co?

Załączniki

• DSC00086.jpg
    DSC00086.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC00085.jpg
    DSC00085.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Ewa ten tort arbuz jest zajeb.... :O:O:) a Elmo w środku to pikuś zrobić, z zewnatrz troszkę się bałam że szprycą ciężko będzie robić. Ale jak się okazało, zajęło mi strojenie z 30 min.

DSC00218.JPGDSC00221.JPGDSC00208.jpgDSC00226.JPG Julka dostała sporo kaski, więc już zamówiłam jej pościel z Elmo. Oby koleś mnie nie oszukał bo kasa duża.

Do góry