reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

PATRA SUPER.
A co wy dziewczyny tak dużo za ścięcie płacicie u nas 10-15zł.
a na te pytanie fryzjerów jestem bardzo uczulona,to on powinien wiedziec w koncu jak nam będzie twarzowo.

reklama
a to fryzurka Gosi:-)

Załączniki

• IMG00117.jpg
    IMG00117.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 63
Wilsonka córcia słodko wygląda, :tak::tak::tak:
Beatko ja swojej to tylko jestem w stanie kucyki zrobić, nic więcej nie da sobie na główce stworzyć, a podejście do warkoczyka też już miałam, ale nieudane niestety :-:)-(

Willsonka Super ta fryzurka, na prawdę wygląda bosko :tak: Mi ostatnio udało sie zrobić Małej 3 kitki a z tego warkoczyki, jak jej pokazałam w lustrze co ma na główce i jak pokazałam że mama też ma warkocz to była zachwycona, cały prawie dzień w tym chodziła a jak przebierałam bluzkę to wołała KIKI KIKI, bo myślała że jej je popsuje :-D

Coś ostatnio zaniedbany ten temat, więc wrzucę parę fotek :-D

Załączniki

• IMG_1758.jpg
    IMG_1758.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_1776.jpg
    IMG_1776.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_1720.jpg
    IMG_1720.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_1746.jpg