reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Monisia przecudowna panienka a Szymus-mmm jaki przystojniacha:)-sliczny chlopczyk..o ile pamietam to ty jako pierwsza wkleilas fotki maluszka na ten watek?? czy sie myle??

reklama
GOTECZKO szymek prześliczny I PRZEUROCZY MNIE JUZ SERCE ZŁAMAŁ.:tak::tak:;-)
MI osobiście podoba sie bardziej w tych dłuższych przed obcięciem.
Taki nie ład artystyczny mmmmmmm....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Adudź, Monia ma super kitajce. Szkoda że moje dziecko zamiast chodzić uczesane, to wkłada do buziola kazdą spinkę czy gumkę. Wczoraj też jej wyjmowałam z buzi spinke, dziękuję Bogu że zdąrzyłam zanim ją połknęła wariatka moja mała.

ale żeby moją uczesać to też musi mieć na to ochotę, i jak już da się uczesać to raczej gumek nie ściąga, ale są takie dni, że nawet nie da sobie włosków rozczesać i chodzi mi wtedy po domu taki mały poczochraniec:tak::tak::tak:

Przypominamy się :-):-):-)

Załączniki

• DSC00339.jpg
    DSC00339.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00333.jpg
    DSC00333.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 51
Mój to przy ubieraniu bardziej przeszkadza niż pomaga ale wiadomo, uczyć się musi :-D
To i ja wrzuce kolejną porcję łośka:-p
Parę takich zwykłych i kilka podczas sesji pt "Jak to synuś dorwał kosmetyki mamy" :-D No i ze spacerku

Załączniki

• IMG_0895.JPG
    IMG_0895.JPG
    40,4 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0913.JPG
    IMG_0913.JPG
    31,1 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_0879.JPG
    IMG_0879.JPG
    67,7 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0908.JPG
    IMG_0908.JPG
    31,2 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0910.JPG
    IMG_0910.JPG
    31,2 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0898.JPG
    IMG_0898.JPG
    30,9 KB · Wyświetleń: 40
  • Kolaże2.jpg
    Kolaże2.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 47
  • Kolaże3.jpg
    Kolaże3.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 49
  • spacer.jpg
    spacer.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Mi najbardziej się podoba jak nakłada na paluszki cienie do powiek i smaruje sobie po buzi :-D:-D albo usta stara się pomalować błyszczykiem :-D Szkoda że przez te jego zabawy połowa kosmetyków nadaję się na śmieci :confused:

reklama
Do góry