reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

super te Wasze dzieciaczki!! Faktycznie tort "boisko" jest przesliczny!! zauwazylam, ze wszystkie Wasze dzieci juz chodza :) Moj Nikos nie mysli jeszcze nawet pojsc samemu :) staje sobie przy stole i czasem sie pusci, ale jak sobie przypomni, ze sie nie trzyma to od razu na pupe leci albo szybko sie lapie :) czasami zrobi 2 kroki, ale to jest max :) ....
Tez dodam jego zdjecia, a co :)

1 szykuje sie do komputera (uwielbia siadac na moim miejscu :)
2 szeregowy dolot
3 szuka "am" :)
4 z mama i babcia na zakupach - typowy facet :)

Załączniki

• DSC02274.jpg
    DSC02274.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC02211.jpg
    DSC02211.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 64
  • co tam jest.jpg
    co tam jest.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 63
  • z babami na zakupach.jpg
    z babami na zakupach.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 58
reklama
zdjęcia na trawce naprawdę fajne, ale mi się jeszcze bardzo podoba to pierwsze zdjęcie, na którym siedzi na kamieniach - super :-) :tak:

Wiem, że to moze dla niektórych mam dziwnie zabrzmieć, ale dziwna mina Małgosi jest spowodowana pierwszym kontaktem z trawą. U mnie w mieście jeśli jest już trochę trawy to pełno na niej pieskich kupek. A u cioci w sadzie była świeżo skoszona trawa i Gosia się jej dziwiła, Mieliśmy śmiechu co nie miara.
A po zatym mamy ze śląska zapraszam do Węgierskiej Górki. Fajna okolice, dużo pensjonatów, w pobliżu dużo sklepów gdzie można zakupić jedzenie. Jest tez troche sklepów dziecięcych a nawet lumpeks. No i do lasu można się wybrać. Z bliska zobaczyć krowe, koze, kury, świnie itd. Naprawde fajne przeżycie dla dziecka.

Połowa mnie pochodzi stamtąd i mam duży sentyment do tej okolicy. Także jestem pól góralka, pół zagłebiaczka, urodzona w mieście Hanysów a teraz tu mieszkająca-czyli w katowicach.

Ewo jeszcze nie pisałam, ale Twój tort wcale nie jest ładny, bo jest przecudny!!!! :-D:-D:-D:-D:-D Kurczę dziewczyny Wy chyba się z powołaniem minęłyście :-) Takie cuda robicie że :szok: A niekóre to nawet pierwszy raz

kamlotka ten tort wcale nie był trudny. Ta masa cukrowa daje taki efekt, że tort jest taki plastyczny. Moja miała mniej niż 5 mm, ale na pewno więcej niż 2mm i dla tego pewnie wyszła taka gładziutka. Nie musiałam wiele równać, a równałam takimi korkowymi podkładkami pod szkalnki/kubki, które z jednej strony miały obrazek i były powleczone - taka gładka/śliska powierzchnia. potem kilka linii białą masą i poustawiać plastikowe bramki i piłkarzyki - żadna filozofia.

reklama
Do góry