reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Patra widać że Mały mia łświetną zabawę
Justysia super to jeziorko, a jeszcze fajniesi chłopcy. Super wygląda mały Śpioszek na tym pontoniku
Willsonka Małgorzatka śliczna i jak fajnie sie zajada torcikiem
Beatko Co dorośli to i dzieci muszą mieć :-D Moja Mała ma juz swoją prawdziwą klawiaturę (ale nasza i tak lepsza, bo jak wciska to sie coś na monitorze dzieje) no i kalkulator piszczący nawet kupiłam, żeby liczyła wydatki na mleko i pieluchy :-D:-D

reklama
Beatko Co dorośli to i dzieci muszą mieć :-D Moja Mała ma juz swoją prawdziwą klawiaturę (ale nasza i tak lepsza, bo jak wciska to sie coś na monitorze dzieje) no i kalkulator piszczący nawet kupiłam, żeby liczyła wydatki na mleko i pieluchy :-D:-D

z tą klawiaturą to tak jak u nas:tak::tak::tak: też już kiedyś dostała swoją ale jak widzi, że ktoś siedzi przy kompie to od razu leci poklikać;-);-);-)

adudź, wiele osób już pytalo czy aby na pewno jej nie maluje oczu :-D

a to Jula i jej prezenty, torcik i efekt samodzielnego jedzenia torta , aa no i to co wybrała czyli różaniec:baffled::dry::-D

Załączniki

• DSC04409.jpg
    DSC04409.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC04420.jpg
    DSC04420.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC04430.jpg
    DSC04430.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC04426.jpg
    DSC04426.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC04401.jpg
    DSC04401.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC04433.JPG
    DSC04433.JPG
    57,2 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC04397.jpg
    DSC04397.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 77
Mój Tomi dostał na roczek taki jeździk. i pchaliśmy go właśnie tak jak Julkę... Adamo natomiast widzi już jak Tomi śmiga i jak go wsadziliśmy to okazało się, że sam się odpycha :tak: Drugie dziecko tak szybko łapie od starszego, że normalnie czasami "nie ogarniam" :-D:-D:-D

Jak dla mnie jeździk - super sprawa. Zabawka do min 3 roku życia.

My mamy taki SMOBY Chodzik - jeździk Kubuś Puchatek Disney (1148879160) - Aukcje internetowe Allegro

Załączniki

• DSC08429.jpg
    DSC08429.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC08415.jpg
    DSC08415.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Wrzucam pare fotek z wesela :) Zdjęcie co piję.. YYy to była lampka do wina, ale wina w środku nie było tylko wódka :szok::-D:-D:-D Wypiłam całą lampkę. Dałam radę :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC04162.JPG
    DSC04162.JPG
    112,8 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC04137.JPG
    DSC04137.JPG
    74,9 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC04118.JPG
    DSC04118.JPG
    55,2 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC04178.JPG
    DSC04178.JPG
    67,4 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC04163.JPG
    DSC04163.JPG
    63,8 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC04101.JPG
    DSC04101.JPG
    60,4 KB · Wyświetleń: 69
Patra no to faktycznie dałaś rade z tym kielonkiem :-D

Ja z Wesela mam na razie tylko kilka zdjęć. Musze zmolestować mojego tatę, żeby mi zgrał wszystkie na płytkę.

Ale za ty Wam pokażę jaką "kreację" miała moja mama na ślubie mojego brata, a jaką Skrzynecka na ślubie Liszowskiej :-D (Skrzynecka miała też tą sukienkę w któryms odcinku ostatniej edycji Tańca z Gwiazdami)

Załączniki

• 0398.jpg
    0398.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 78
  • 0176.jpg
    0176.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 79
  • 0297.jpg
    0297.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 76
Patra to ja po takim kielonku już bym spała :D

Aga, ten jeździk możesz Ty pchać, ma wysuwaną rączkę, jak ją schowasz to dziecko samo pcha, do tego może starsze się samo odpychać nóżkami, no i można wstawić go na płozy, wtedy maluch się buja. Jest jakiś lipny panel z dzwiękami ale taki głośny że go nie założyłam, no i kabel usb do mp3 , jak ją podłączysz to zamiast tych głośnych dzwięków możesz słuchać muzyki :) Jula odkąd ma tą zabawkę to już zrobiła samodzielnie 3 kroczki, a wcześniej lipa, także zabawka super !!! Jutro właśnie idziemy z nim na spacer, jedyny minus jej jest taki że rodzic nie ma możliwości kierowania rączką bo nie jest ona powiązana z kołami, jedynie w kierownicy dziecko samo może kierować. Ale i tak jesteśmy zadowoleni i polecamy, tak jak Ewcia napisała, to jest zabawka na kilka lat :)

Ewa, nie myśl że się podlizuję , ale Twoja mama ślicznie wyglądała w tej sukience, lepiej od Kaśki.

reklama
Beata26 to zdjęcie z talerzykiem i torcikiem rozrzuconym wkoło poprostu super :-D Reszta też oczywiście

Patra niezła laska z Ciebie, a synuś to mały przystojniak, a swoją drogą to ja też bym padła :happy2:

Ewa Widziałam na NK to zdjęcie, super chłopak z niego

Do góry