reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
Z kurtka to juz dwa tygodnie temu sie rozstałysmy:tak:

Choć raz na Suwalszczyźnie jest cieplej niz w pozostałych regionach:-p

Dzis jest dosłownie upalnie.
Zastanawiałam sie czy małej nie za gorąco...

Zazdroszczę pogody :) my dzisiaj pierwszy raz od "niepamiętam kiedy" bez kurtki (bodziak z długim i bluza)... ehhh... kiedy zawita do nas słoneczko??...

Rok temu ja I Maks! DSC_1019.jpg
Jak ja bym w lipcu wyglądała, jak bym doczekała!:-D

To moje słoneczko na spacerku!

Załączniki

• DSC03442.jpg
    DSC03442.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC03454.jpg
    DSC03454.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
A to nasz wczorajszy dzień w skansenie, ten malutki konik to zrebak kucyka, sięgałmi chyba do kolan, Mała była zachwycona nim

Załączniki

• aass.jpg
    aass.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 63
  • aass (2).jpg
    aass (2).jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 66
  • aass (1).jpg
    aass (1).jpg
    37 KB · Wyświetleń: 64
Do góry