reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografia/ sesja rodzinna we Wroclawiu

reklama
Jeśli sesja dziecięca, rodzinna lub ciążowa to zdecydowanie The Wild Story. Monika to naprawdę dobry fotograf, ma fantastyczne podejście do dorosłych i dzieci, sama też jest mamą, oprócz tego zakręconą artystką z niesamowitą wrażliwością. Robiłam u niej sesję ciążową, noworodkową i fotoreportaż z pierwszych urodzin. Z każdej sesji otrzymałam płytę CD, odbitki i fotoksiążkę w pięknym opakowaniu. Obsługa od A do Z świetna. Jeśli cenicie naturalną fotografię i boicie się, że źle wyjdziecie - polecam sesję z The Wild Story. www.thewildstory.com

Jeśli sesja dziecięca, rodzinna lub ciążowa to zdecydowanie The Wild Story. Monika to naprawdę dobry fotograf, ma fantastyczne podejście do dorosłych i dzieci, sama też jest mamą, oprócz tego zakręconą artystką z niesamowitą wrażliwością. Robiłam u niej sesję ciążową, noworodkową i fotoreportaż z pierwszych urodzin. Z każdej sesji otrzymałam płytę CD, odbitki i fotoksiążkę w pięknym opakowaniu. Obsługa od A do Z świetna. Jeśli cenicie naturalną fotografię i boicie się, że źle wyjdziecie - polecam sesję z The Wild Story. www.thewildstory.com
Dziękuję Ania za takie miłe słowa i za polecenie mnie oraz zaproszenie tutaj na forum.

A więc... tak, zapraszam do siebie na sesje zdjęciowe:
-sesje dziecięce
-sesje ciążowe
-sesje rodzinne
-sesje dzieci bazujące na kreatywnej aktywności
-sesje zdjęciowe mam chustonoszących
-sesje noworodkowe.

Moje portfolio można obejrzeć na stronie www.thewildstory.com i bezpośrednio na stronie można dokonać rezerwacji sesji.

Pozdrawiam i nie mogę się doczekać aż Was drogie mamy sfotografuję.

reklama
Ja gorąco polecam panią fotograf z big studio. W zeszłym roku robiliśmy tam sesję zdjęciową- świąteczną. Studio jest bajeczne, były przepiękne dekoracje, choinki, prezenty itp. Synkowi podobało się, że może wszystko wziąć do ręki, usiąść na sankach a nawet rzucać śnieżkami. Z resztą była to super zabawa dla nas wszystkich. Pani Kasia jest naprawdę uzdolniona i ma masę pomysłów. W tym roku też się wybierzemy, ale tym razem połączymy sesję świąteczną z sesją brzuszkową :)
Link do: Sesja Zdjęciowa Wrocław - Wyjątkowe Fotografie | BIG Studio

Do góry