reklama
C'est La Vie Photography zapraszamy do zapoznania się z naszym blogiem!
sesja brzuszkowa od 200 zł,
dziecięca 200 zł w przypadku jednego dziecka, w przypadku dwóch - 250 i tak dalej.
jeśli byliby Państwo zainteresowani, prosimy o kontakt: cestlaviefoto@gmail.com!
sesja brzuszkowa od 200 zł,
dziecięca 200 zł w przypadku jednego dziecka, w przypadku dwóch - 250 i tak dalej.
jeśli byliby Państwo zainteresowani, prosimy o kontakt: cestlaviefoto@gmail.com!
Zapraszam na sesje ciążowe oraz rodzinne, profesjonalne studio w centrum Wrocławia
STUDIO FOTOGRAFICZNE DIGITAL MOTION:
Profesjonalne sesje zdjeciowe Wroclaw, fotografia slubna, zdjecia ciazowe ---> tutaj można zobaczyć galerie zdjęć.
Kontakt: foto@digital-motion.pl
STUDIO FOTOGRAFICZNE DIGITAL MOTION:
Profesjonalne sesje zdjeciowe Wroclaw, fotografia slubna, zdjecia ciazowe ---> tutaj można zobaczyć galerie zdjęć.
Kontakt: foto@digital-motion.pl
Ostatnia edycja:
witam
polecam fotograf dzięciecy co prawda z Warszawy, ale zdjęcia świetne
polecam fotograf dzięciecy co prawda z Warszawy, ale zdjęcia świetne
polecam p.Anią i p.Edytę prowadziły ostatnio warsztaty dla mam z dziećmi super a moja 2 letnia córa pozowała im jak modelka chociaż ostatnio unika zdjęć
Pracownia Fotografii Dzieciecej: O mnie
O nas | Anna Łagosz - Fotografia ślubna i glamour | Wrocław, Poznań, Warszawa
Pracownia Fotografii Dzieciecej: O mnie
O nas | Anna Łagosz - Fotografia ślubna i glamour | Wrocław, Poznań, Warszawa
Jeśli sesja dziecięca, rodzinna lub ciążowa to zdecydowanie The Wild Story. Monika to naprawdę dobry fotograf, ma fantastyczne podejście do dorosłych i dzieci, sama też jest mamą, oprócz tego zakręconą artystką z niesamowitą wrażliwością. Robiłam u niej sesję ciążową, noworodkową i fotoreportaż z pierwszych urodzin. Z każdej sesji otrzymałam płytę CD, odbitki i fotoksiążkę w pięknym opakowaniu. Obsługa od A do Z świetna. Jeśli cenicie naturalną fotografię i boicie się, że źle wyjdziecie - polecam sesję z The Wild Story. www.thewildstory.com
Dziękuję Ania za takie miłe słowa i za polecenie mnie oraz zaproszenie tutaj na forum.Jeśli sesja dziecięca, rodzinna lub ciążowa to zdecydowanie The Wild Story. Monika to naprawdę dobry fotograf, ma fantastyczne podejście do dorosłych i dzieci, sama też jest mamą, oprócz tego zakręconą artystką z niesamowitą wrażliwością. Robiłam u niej sesję ciążową, noworodkową i fotoreportaż z pierwszych urodzin. Z każdej sesji otrzymałam płytę CD, odbitki i fotoksiążkę w pięknym opakowaniu. Obsługa od A do Z świetna. Jeśli cenicie naturalną fotografię i boicie się, że źle wyjdziecie - polecam sesję z The Wild Story. www.thewildstory.com
A więc... tak, zapraszam do siebie na sesje zdjęciowe:
-sesje dziecięce
-sesje ciążowe
-sesje rodzinne
-sesje dzieci bazujące na kreatywnej aktywności
-sesje zdjęciowe mam chustonoszących
-sesje noworodkowe.
Moje portfolio można obejrzeć na stronie www.thewildstory.com i bezpośrednio na stronie można dokonać rezerwacji sesji.
Pozdrawiam i nie mogę się doczekać aż Was drogie mamy sfotografuję.
reklama
Ja gorąco polecam panią fotograf z big studio. W zeszłym roku robiliśmy tam sesję zdjęciową- świąteczną. Studio jest bajeczne, były przepiękne dekoracje, choinki, prezenty itp. Synkowi podobało się, że może wszystko wziąć do ręki, usiąść na sankach a nawet rzucać śnieżkami. Z resztą była to super zabawa dla nas wszystkich. Pani Kasia jest naprawdę uzdolniona i ma masę pomysłów. W tym roku też się wybierzemy, ale tym razem połączymy sesję świąteczną z sesją brzuszkową
Link do: Sesja Zdjęciowa Wrocław - Wyjątkowe Fotografie | BIG Studio
Link do: Sesja Zdjęciowa Wrocław - Wyjątkowe Fotografie | BIG Studio