reklama
onionek
happy mama
O jjajaj Gizelka cały tatuś-normalnie miniaturka jego twarzy Raz widziałam w sumie Waszą fotkę,ale moim zdaniem cały tata
Taka_ja śliczna córunia
Moim zdaniem tez :-)
kalcha
Fanka BB :)
Gizelka, Taka_ja wasze dzieciaczki są urocze jak zobaczyłam zdjęcia to mi łzy wzruszenia poleciały !!!! Przeurocze najważniejsze żeby dobrze jadły i dużo spały!!!! Boskie
SylwiaZG
Witam się gościnnie
gizelko - ogromne gratulacje!! napisz w wolnej chwili na regionalnym wątku jak Wam było w ZG.
taka ja - córeczka przesłodka!
gizelko - ogromne gratulacje!! napisz w wolnej chwili na regionalnym wątku jak Wam było w ZG.
taka ja - córeczka przesłodka!
Beniaminka
Wzruszyłam się , pierwsze foteczki naszych wrześniowych bobasków!
Gizelko- Michaś jest cudowny, słodziutki, różowiutki...ma takie słodkie papulki, ech no rozkoszny! Mnie się wydaje , że podobny do Twojego męża, ale słodkie policzki ma po Mamusi :-)
Taka_Ja - przesliczna Mała Księżniczka, jak z bajki i jak superowo ubrana, ech tulcie swoje maleństwa i ucałujcie od nas maleńkie piętki !
GRATULACJE!!!
Gizelko- Michaś jest cudowny, słodziutki, różowiutki...ma takie słodkie papulki, ech no rozkoszny! Mnie się wydaje , że podobny do Twojego męża, ale słodkie policzki ma po Mamusi :-)
Taka_Ja - przesliczna Mała Księżniczka, jak z bajki i jak superowo ubrana, ech tulcie swoje maleństwa i ucałujcie od nas maleńkie piętki !
GRATULACJE!!!
no i mamy pierwsze foteczki naszych wrześniowo-sierpniowych dzieciaczków:-):-):-)
CUUUUUDEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!
AŻ mój mąż zdziwił się że takie duże jak na ten tydzień ciąży ahhhhh teraz pewnie wszystkie Wam zazdrościmy- ale tak pozytywnie
CUUUUUDEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!
AŻ mój mąż zdziwił się że takie duże jak na ten tydzień ciąży ahhhhh teraz pewnie wszystkie Wam zazdrościmy- ale tak pozytywnie
agamati1
Gizelko, Taka_ja - cudowne skarby!!! Gratuluję!!!
dagna
O rany, ale śliczności!
Gizelko, Taka_ja - gratuluję!!
Michałek i Daria - piękne bobaski, aż się buzia sama cieszy :-)
Gizelko, Taka_ja - gratuluję!!
Michałek i Daria - piękne bobaski, aż się buzia sama cieszy :-)
olcia23
list mama '05
Dziewczyny bobaski cudne
reklama
agnieszka75
Ale prawdziwe cudeńka, aż łzy wzruszenia same się cisną.