reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Wow, chciałoby sie rzecz.... :szok: Piękne te nasze Wrześniaczki, uwielbiam tu zaglądać i pierwsze co robię wchodzac na BB, zaglądam tutaj :-)
Niebawem będzie komplecik, do pażdziernika mamy czas ;-) ;-) Zartuję :-D

Dziewczyny, dzieciaczki cudowne!!!! Każdy tak słodki,że chciałoby się go zjeść!!! Wiem, bo mam już takiego jednego;-).
I zgadzam się z Dagną- dzieciaczki naszych wrześniowych mamuś są najśliczniejsze:-):-):-)

Oto mój Igorek:
a.jpg b.jpg c.jpg

Nasze wrześniowe dzieciaki są najładniejsze z wszystkich! :-) -> obiektywne stwierdzenie ;-)

Bardzo obiektywne!!! :p Jako przyszła wrześniowa mama podpisuję się rączkami i nóżkami pod nim :-D

:-D:-D:-D chyba słowo obiektywnie ma teraz inne znaczenie :-D:-D:-D ale co racja to racja wrześniowe dzieciaczki wymiatają!!!!!!!!!!!

mammi boski cukiereczek!!!!!!!!!!! do schrupania na raz!!!!!!!!:-D

reklama
Do góry