reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
DSC00051.jpgDSC00011.jpgDSC00050.jpgDSC00044.jpg
a to mój krasnal u prababci na imieninach :-)

Trixi jaki z Kasi piękny rudzielec, pisze piękny bo zazwyczaj jak spotykam rudzielce to mają specyficzną urodę a ona jest piękna:-D choć ona chyba ma taki blond z odcieniem rudości tak mi sie wydaje?

DSC_0206 modified.jpg DSC_0232 modified.jpg DSC_0260 modified.jpg

reklama
Jeju, ależ nasze maluchy juz duże :szok::tak::-) Śliczności:happy:Zmieniaja sie, takie juz dzieci, nie niemowlaczki, szok jak to szybko leci, wciaz pamietam nasze pogaduchy jak miałysmy brzuszki, a teraz....juz niedlugo bedziemy miały dwulatków :-)

Dziewczyny, czy sa jeszcze dzieciaczki, ktore nie maja bujnych włosków? :-) Jak ogladam wasze sliczne fotki, to nie moge wyjsc z podziwu, jakie wloski maja wasze dzieciaczki, nasza Julia dopiero sie zbiera za włosy ;-) jakies mini loczki z tylu a z przodu ledwo widoczna grzyweczka, hehe Wiem, ze to indywidualne, moj syn tez mial pozno wloski, a teraz ma bujne, bardzo gęste włosy jako dorosły chłopak, ale to chłopak, a moja Julcynea luzik, jak niemowlak :happy:

Trixi, cudny kolor wloskow Kasiulki, jej a wydawala sie jasna blondyneczka jak byla niemowlaczkiem, slicznie jej w tym kolorku, a mala Ania cud malina, słodko masz :-)
Gaja, szok...Twoje dzieci jak przez kalke rodzone, wszystkie bardzo do siebie podobne, Maksi bardzo spowaznial, sliczny chlopak...i wszystkie dzieciaczki z foteczek miodzio!

Do góry