reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Justysia, ale fajnie udalo Ci sie ujecie zrobic, nasza gwiazda tez tak na czworakach staje, buja sie w przod i w tyl ale nie umie zrobic kroczku na przód , wtedy z poworotem do lezenia i starym sposobem pelza glowa przy ziemi :) Kochany czworaczek :)
Gugalove, bomba!!! Widac córcia miala wielka frajde, zainspirowalas mnie...mam niedaleko domu Fikolandię, na pewno zajrzymy , bo ten usmiech widac tak szczery :) I wdze ma swoja ukochana zabawke, konika? Przeslodko sie usmiecha :tak: I te wielgachne, piekne oczy :)
PrzyszlaMamo, fajny rodzinny spacerek :) My zrezygnowalismy z powodu ostrzezeanie od naszego lekarza, zeby nie wychodzic do niedzieli, ale jutro juz idziemy :)

Olcia, ojejku to odwazna jestes, ja bym sie bala ze mi wyrwie te kolczyki, tesciowej i mnie juz kilka razy urwala kolczyki z uszu, a swje uszka tak targa odkad ząbkuje ze pewnie by swoje kolczyki powyrywala. Ale ładnie Amelce , widac od razu ze dziewczyneczka :-D

Justysia, ale fajnie udalo Ci sie ujecie zrobic, nasza gwiazda tez tak na czworakach staje, buja sie w przod i w tyl ale nie umie zrobic kroczku na przód , wtedy z poworotem do lezenia i starym sposobem pelza glowa przy ziemi :) Kochany czworaczek :)
Gugalove, bomba!!! Widac córcia miala wielka frajde, zainspirowalas mnie...mam niedaleko domu Fikolandię, na pewno zajrzymy , bo ten usmiech widac tak szczery :) I wdze ma swoja ukochana zabawke, konika? Przeslodko sie usmiecha :tak: I te wielgachne, piekne oczy :)
PrzyszlaMamo, fajny rodzinny spacerek :) My zrezygnowalismy z powodu ostrzezeanie od naszego lekarza, zeby nie wychodzic do niedzieli, ale jutro juz idziemy :)

Olcia, ojejku to odwazna jestes, ja bym sie bala ze mi wyrwie te kolczyki, tesciowej i mnie juz kilka razy urwala kolczyki z uszu, a swje uszka tak targa odkad ząbkuje ze pewnie by swoje kolczyki powyrywala. Ale ładnie Amelce , widac od razu ze dziewczyneczka :-D
wiesz wlasnie dowiadywalam sie i polecaly mi specjalistki wlasnie taki wiek,ona wtedy jeszcze nie lapala za wiele,podobno dzidzie w tym wieku nie wracaja z infekcjami a starsze juz tak bo wlasnie sie bawia kolczykami,i faktycznie bardzo jestem zadowolona-musialam ksiazeczke szczepian podpisana pokazac,dwie panie na raz przebily oba uszka,minuta placzu i zaczerwienienie ok 2 godz,przemywalismy jak kazali i jest ok.A niunia teraz to nawet nie wie ze je ma wiec nie lapie:)

Olcia, gugalove prześliczne dziewczyny!
Olcia ja też bardzo chcę przebić uszka Wiki, ale czekam na ładniejszą pogodę i cieńsze czapki.
Justynka moja Wiki od tygodnia robi dokładnie takie same sztuczki jak Twój Wiktor. Buja się w przód i tył i czasem przesunie kolanko do przodu i za chwile pada na pyszczek, bo rączki zostają w tym samym miejscu. Śmiechu jest co nie miara.
PrzyszłaMamo Dzieciaczki śliczne!!! Zazdroszczę rodzinnego wypadu. My dzisiaj cały dzionek w domku, niestety

Boże nie wiedziałam że taki wątek wogóle istnieje !!! Wasze pociechy widzę że rosną jak na drożdżach i są cudowne !!! Poniżej pochwalę się swoją Zuzanką :-D
S7302909.jpgS7300168.jpgDSCN9524.jpgDSCN9507.jpgZdjęcie-0049.jpgS7300388A.jpg

Justyna postępy super :)
gugalove córa urocza i widac lubi byc fotografowana
przyszła_mama no proszę jak spacerowo...
olcia super córcia!!!
beniaminka fajne "futerkowce" :)

Ale te nasz pociechy rosna, ani sie nie obejrzymy, a beda pierwsze swieczki na torcie zdmuchiwac:tak:

Justyna
ale spryciarz z Wiktorka, jeszcze chwilka i czworaczkował bedzie:tak::szok:
gugalove, olcia, madziunka ale sliczne macie księżniczki, a jakie wystrojone, wszystkie bez wyjątku
przyszłamamo cudowne masz dzieciaki. A Twojemu mezczyznie chyba ciepło bardzo, bo juz wdział spodnie 3/4:szok::-D

Jesli kogos pominełam, to sorki. I sie powtorze, ze wszystkie sa boskie:-):-):tak:

A oto moj Antosiek33.JPG4.JPG5.JPG6.JPG

reklama

Załączniki

• S7300235.jpg
    S7300235.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 70
  • S7300562.jpg
    S7300562.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 69
  • S7300133.jpg
    S7300133.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 70