reklama
She*shu
Fanka BB :)
Taka-ja Twoja maleńka to jak mały kocurek sobie śpi......śliczna. Chłopaki Kasiony ekstra-ten po lewej to wyraźnie śpiewa i przy tym jeszcze dyryguje,żeby brat nie zgubił rytmu :-)
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Dziewczyny, wpadam tylko na chwilkę pochwalić się moją kruszynką
Zobacz załącznik 278463Zobacz załącznik 278466Zobacz załącznik 278464Zobacz załącznik 278465Zobacz załącznik 278467Zobacz załącznik 278469Zobacz załącznik 278470
Troszkę mi się zdjęcia pomieszały, bo chciałam je wstawić w odpowiedniej kolejności. W każdym bądź razie drugie zdjęcie z kolei, to pierwsze zdjęcie Wiktorii jeszcze na sali porodowej. Reszta już w domku.
Całuski
Zobacz załącznik 278463Zobacz załącznik 278466Zobacz załącznik 278464Zobacz załącznik 278465Zobacz załącznik 278467Zobacz załącznik 278469Zobacz załącznik 278470
Troszkę mi się zdjęcia pomieszały, bo chciałam je wstawić w odpowiedniej kolejności. W każdym bądź razie drugie zdjęcie z kolei, to pierwsze zdjęcie Wiktorii jeszcze na sali porodowej. Reszta już w domku.
Całuski
Załączniki
Ostatnia edycja:
dagna
Fanka BB :)
Angelus - jaka ta Twoja Wiktoria śliczna! A jaka malutka! Boska! Aż się sama buzia śmieje. Cała rodzinka widać szczęśliwa, aż miło popatrzeć :-)
onionek
happy mama
ale cudna :-) jaka buzka kraglutka do calowania :-*
Kasiona no chłopaki sama słodych, boziu, boziu takie dwa całusne niuniusie..
Angelus, niuńka przesłodka i jaka pucata...a synków jakich masz ładniusich..ojjj beda mieli chłopaki powodzenie ze hej.
Sliczne dzieci macie kochane...az mi łzy ze wzruszenia poleciały.
Angelus, niuńka przesłodka i jaka pucata...a synków jakich masz ładniusich..ojjj beda mieli chłopaki powodzenie ze hej.
Sliczne dzieci macie kochane...az mi łzy ze wzruszenia poleciały.
reklama