reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Super zdjęcia, dziewczyny!!!
A to moja królewna:
DSCF1181.JPGDSCF1173.JPGDSCF1175.JPG

reklama
Mycha dzieciaczki super. Ale Igusie tak mają ;-)! A Hubercik (bardzo podoba mi sie to imię) ma oczka bardzo podobne do mamusi.
whitneyxx córunia sliczna
magdzik najprzystojnieszy mikołaj na świecie :tak:
Beniaminko, Kalcha takie zdjęcia to pamiątka na całe życie. Jo osobiście też mam takie jak byłam malutka. Ale jestem pełna podziwu dla psa Beniaminki jak grzecznie pozował.

Nasze dzieciaczki to sama radość!!!

Magdzik - Kacperkowi slicznie w roli Mikołaja, taki kochany papuśny, kochany pycholek :***
Whitney- Karolinka cud, malina, dziewczyna! Śliczna jest dziewczynka, i widzę że wszystko do buziuni pakuje ale rączki chyba smakują najlepiej :D Piękne ma oczy!

Dziewczyny, super te nasze wrześniowe maluszki!
Chciałam wstawić foteczkę mojej Niuni,ale nie wiem czy się uda

Załączniki

• Wiki - Aniołek.jpg
    Wiki - Aniołek.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Na bieżąco przeglądam ten wątek, więc teraz w końcu napiszę, super zdjęcia :) aż się łezka w oku kręci gdy widać jak te dzieciaczki szybko rosną :) a jeszcze niedawno meblowałyśmy pokoiki i kupowałyśmy pierwsze ubranka

reklama
Do góry