reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Mycha dzieciaczki super. Ale Igusie tak mają ;-)! A Hubercik (bardzo podoba mi sie to imię) ma oczka bardzo podobne do mamusi.
whitneyxx córunia sliczna
magdzik najprzystojnieszy mikołaj na świecie
Beniaminko, Kalcha takie zdjęcia to pamiątka na całe życie. Jo osobiście też mam takie jak byłam malutka. Ale jestem pełna podziwu dla psa Beniaminki jak grzecznie pozował.
Nasze dzieciaczki to sama radość!!!
whitneyxx córunia sliczna
magdzik najprzystojnieszy mikołaj na świecie
Beniaminko, Kalcha takie zdjęcia to pamiątka na całe życie. Jo osobiście też mam takie jak byłam malutka. Ale jestem pełna podziwu dla psa Beniaminki jak grzecznie pozował.
Nasze dzieciaczki to sama radość!!!
Beniaminka
Magdzik - Kacperkowi slicznie w roli Mikołaja, taki kochany papuśny, kochany pycholek :***
Whitney- Karolinka cud, malina, dziewczyna! Śliczna jest dziewczynka, i widzę że wszystko do buziuni pakuje ale rączki chyba smakują najlepiej Piękne ma oczy!
Whitney- Karolinka cud, malina, dziewczyna! Śliczna jest dziewczynka, i widzę że wszystko do buziuni pakuje ale rączki chyba smakują najlepiej Piękne ma oczy!
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ania_86
Magdzik,śliczny ten Twój Mikołajek.:-)
Whitney,Karolcia cud-miód:-)
Angelus,jaka mała modelka, śliczności:-)
Whitney,Karolcia cud-miód:-)
Angelus,jaka mała modelka, śliczności:-)
mój synek z moją siostrzenicą (7 msc różnicy)Zobacz załącznik 313328
Joasia M
kalcha
justyna super wygladaja!!!! siostrzenica wyglada jak by pilnowala wiktorka rewelka a tylko 7 miesiecy roznicy ojj szybko zleci...
reklama
Dziewczyny, super te nasze wrześniowe maluszki!
Chciałam wstawić foteczkę mojej Niuni,ale nie wiem czy się uda
Sliczna jest a jaka ma piekna opaseczke
Wszystkie maluszki zreszta cudne a rosna jak na drozdzach masakra jak ten czas leci