reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
sliczne dzieciaczki, Justynka niezly klocus z twojego wiktorka :) Malgos sliczne zdjecie, tatus pewnie oszalala jak zoabczyl :) Toshi super zdjecie ze stopkami :)odgapie i tez zrobie moim czterom stopkom hih, gaja slicznie :)i, Beniaminka Jula miazdzy swoim usmiechem :)

Załączniki

• DSC00166.jpg
    DSC00166.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 81
  • DSCN5408.jpg
    DSCN5408.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Gaja, Justyna widac ze synusiom apetyt dopisuje:tak:, słodziaki:-)
Beniaminka
Julcia usmiech ma rozbrajajacy. I mnie sie wdaje, ze do Ciebie jest podobna, szczegolnie te oczeta, ale moze sie myle:hmm::rofl:
Małgos sliczna foteczka, tatus na pewno nie bedzie mogł od Was oczu oderwac
Kasiona ale Twoi chłopcy juz duzi, i usmiechy przecudne. Nie ma to jak bliźniaki:-D

Małgos super to zdiecie, tatus pewnie bedzie sie wszystkim chwalił.
Kasiona jaka sliczna jestes, a synusie jakie maja cudne usmieszki..hiii fajne chłopaki.

te wasze bobaski są cudowne:) a to kilka mojej Julki nie mam czasu na pisani na głównym jedyne co czytam was cały czas :) pewnie juz mnie nie pamiętacie ;)

Załączniki

• Zdjęcie301.jpg
    Zdjęcie301.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC01226jezor.jpg
    DSC01226jezor.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC01172fotel.jpg
    DSC01172fotel.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01243radosc.jpg
    DSC01243radosc.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC01246jjjjiiiiiii.jpg
    DSC01246jjjjiiiiiii.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie323lpl.jpg
    Zdjęcie323lpl.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 55
Malgos, podziwialam juz na Nk- zdjecie jest doprawdy warte oprawienia, cudnie wyszłiście oboje, masz takie rozanielone oczy, łagodne, piękne, a Dawidek cały tatus na zdjeciu, i jaki silny !
Kasiona- dziekuje :-) Powidz Kochana, jak Ci sie udalo zrobic zdjecie dwoch usmiechow na raz, musisz miec jakis wyprobowany sposob ktory rozsmiesza ich obu, no cudenko ta fotka! :-) Sliczni sa, będą z nich przystojni Włosi, już widać, ta karnacja ech... !
Beti- Julki maja urocze usmieszki, ale kochana malenka :-*
KasikN- no miód na moje serce, nareszcie ktos mi przyznal cichutka racje- ja tez widze ze oczy ma moje, bo Julka ma oczy do synka podobne jak byl maly, czyli musza byc po mnie ;-) Ale tak poza tym, to calutenki tata, kto ja zobaczy mowi "caly tatus" :-) No miłe, dziekuje !:-D Chociaz oczka mamusi , hihihi :-D

Beti jaka śmieszka przesłodka!
Malgos piękny prezent. Tatuś na pewno szczęśliwy będzie!
Kasiona chłopaki rosną jak na drożdżach. Po tobie wogóle nie widać że masz dwa bąble do obrobienia. Kwitnąca jesteś!
Beniaminko jak jeszcze w tą laseczke wpoisz swoją mądrość to zięciowie będą walić drzwiami i oknami!

Wszytkie maluszki śliczniusie aż chce mi sie je wyściskać!

Dziekujemy kochane za mile slowa:****

Kasiona ale Ty masz sliczna buziuchne:) a chlopacy cudasni i tacy do siebie podobni:)

Beti pamietam Ciebie kochana:) wracaj do nas! Twoja Jula jest niesamowita i jaka szczesliwa:D

dziewczyny nie dam rady kazdej z osobna napisac, bo sie boje , ze pomine ktores slicznosci!same cudenka - rozklejam sie jak na nie patrze:)
i dodaje mojego "walecznego" Filipa:)Mama go meczy i na brzuszku kladzie;)
IMGP1316.jpg

reklama
Do góry