reklama
Kasiona
Fanka BB :)
sliczne dzieciaczki, Justynka niezly klocus z twojego wiktorka Malgos sliczne zdjecie, tatus pewnie oszalala jak zoabczyl Toshi super zdjecie ze stopkami odgapie i tez zrobie moim czterom stopkom hih, gaja slicznie i, Beniaminka Jula miazdzy swoim usmiechem
Załączniki
Ostatnia edycja:
Gaja, Justyna widac ze synusiom apetyt dopisuje, słodziaki:-)
Beniaminka Julcia usmiech ma rozbrajajacy. I mnie sie wdaje, ze do Ciebie jest podobna, szczegolnie te oczeta, ale moze sie myle
Małgos sliczna foteczka, tatus na pewno nie bedzie mogł od Was oczu oderwac
Kasiona ale Twoi chłopcy juz duzi, i usmiechy przecudne. Nie ma to jak bliźniaki
Beniaminka Julcia usmiech ma rozbrajajacy. I mnie sie wdaje, ze do Ciebie jest podobna, szczegolnie te oczeta, ale moze sie myle
Małgos sliczna foteczka, tatus na pewno nie bedzie mogł od Was oczu oderwac
Kasiona ale Twoi chłopcy juz duzi, i usmiechy przecudne. Nie ma to jak bliźniaki
beti14011984
te wasze bobaski są cudowne a to kilka mojej Julki nie mam czasu na pisani na głównym jedyne co czytam was cały czas pewnie juz mnie nie pamiętacie
Załączniki
Beniaminka
Malgos, podziwialam juz na Nk- zdjecie jest doprawdy warte oprawienia, cudnie wyszłiście oboje, masz takie rozanielone oczy, łagodne, piękne, a Dawidek cały tatus na zdjeciu, i jaki silny !
Kasiona- dziekuje :-) Powidz Kochana, jak Ci sie udalo zrobic zdjecie dwoch usmiechow na raz, musisz miec jakis wyprobowany sposob ktory rozsmiesza ich obu, no cudenko ta fotka! :-) Sliczni sa, będą z nich przystojni Włosi, już widać, ta karnacja ech... !
Beti- Julki maja urocze usmieszki, ale kochana malenka :-*
KasikN- no miód na moje serce, nareszcie ktos mi przyznal cichutka racje- ja tez widze ze oczy ma moje, bo Julka ma oczy do synka podobne jak byl maly, czyli musza byc po mnie ;-) Ale tak poza tym, to calutenki tata, kto ja zobaczy mowi "caly tatus" :-) No miłe, dziekuje ! Chociaz oczka mamusi , hihihi
Kasiona- dziekuje :-) Powidz Kochana, jak Ci sie udalo zrobic zdjecie dwoch usmiechow na raz, musisz miec jakis wyprobowany sposob ktory rozsmiesza ich obu, no cudenko ta fotka! :-) Sliczni sa, będą z nich przystojni Włosi, już widać, ta karnacja ech... !
Beti- Julki maja urocze usmieszki, ale kochana malenka :-*
KasikN- no miód na moje serce, nareszcie ktos mi przyznal cichutka racje- ja tez widze ze oczy ma moje, bo Julka ma oczy do synka podobne jak byl maly, czyli musza byc po mnie ;-) Ale tak poza tym, to calutenki tata, kto ja zobaczy mowi "caly tatus" :-) No miłe, dziekuje ! Chociaz oczka mamusi , hihihi
skrzat910
żyje dla nowego życia
Beti jaka śmieszka przesłodka!
Malgos piękny prezent. Tatuś na pewno szczęśliwy będzie!
Kasiona chłopaki rosną jak na drożdżach. Po tobie wogóle nie widać że masz dwa bąble do obrobienia. Kwitnąca jesteś!
Beniaminko jak jeszcze w tą laseczke wpoisz swoją mądrość to zięciowie będą walić drzwiami i oknami!
Wszytkie maluszki śliczniusie aż chce mi sie je wyściskać!
Malgos piękny prezent. Tatuś na pewno szczęśliwy będzie!
Kasiona chłopaki rosną jak na drożdżach. Po tobie wogóle nie widać że masz dwa bąble do obrobienia. Kwitnąca jesteś!
Beniaminko jak jeszcze w tą laseczke wpoisz swoją mądrość to zięciowie będą walić drzwiami i oknami!
Wszytkie maluszki śliczniusie aż chce mi sie je wyściskać!
reklama