reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Gaju pulchniaczek taki..hiii widac ze ciagle na cycorku wisi...

no też mi się wydaje że pulpy ma ;) Małż to w ogóle mówi, że taka pyza z niego a wiadomo mama się cieszy jak dziecię pyzulkowate ;) Najważniejsze, że nie jest otyły bo w normie się mieści, choć nie wiem jak teraz jest wagowo.

reklama
widze, ze faceci dzisiaj rzadza;)to pokaze mojego podrywacza:)
IMGP1293.jpg

w tle tylko kawalek kolezanki;)mam nadzieje, ze wybaczy...

gaja słodziak z tego Twojego mężczyzny, na zdjęciach wygląda na takiego spokojnego a TAKI URWISEK :)

alcia mały ma faktycznie zalotne spojrzenie będzie łamał kobiece serca?...

Kurcze jak patrzę na te wasze dzieciątka to Nadula taka mała mi się wydaje :) Gaju taki słodki, aż się nie chce wierzyć, że taki urwisek :) Alcia, anitas śliczne maleństwa:)

zajrzalam i sama mordka mi sie smieje:) cudenka nasze kochane:)

mammi, calineczko, magi, alcia, anitas normalnie sami przystojniacy:) Gaju Twoja syncio wydaje sie taki duzy juz:) i faktycznie grzecznie sobie lezy hehe..

reklama
Mammi - Igorek przesłodki! :biggrin2:
Calineczko - Michaś , sliczny radosny chłopczyk a Mamusia jaka fajna laska! :biggrin2:
Magi - Franuś jest taki słodziaczek, ma taką subtelną urodę :biggrin2:
Alcia- Filipek to już kwał przystojniaka, widac jak mu pasuje damskie towarzystwo, a ubiór- no normalnie extra! Malutkie ciacho! :-)
Anitas- Kamilek śliczności malutkie, ma przeslodki nosek,do schrupania! :-)
Gaju- co Ty chcesz od Maksia, przeciez to aniołek, taki radosny i tak mu dobrze z ocząt patrzy :-) Papusny , widac ze amator cyca, najwyrazniej mleczko mu sluzy tylko lubi duzo jesc :-) A podobny do Ciebie bardzo!

Do góry