reklama
ivka76
Fanka BB :)
My też ramatti venus - czeka już na nas u babci pod choinką :-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
My też ramatti venus - czeka już na nas u babci pod choinką :-)
my też mamy ramatti i jest suuper
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Dziś pierwsza przejażdżka w foteliku, Mateuszkowi bardzo się podobało, cały czas soć do siebie gadał i bawił się grzechotką. Jak wracaliśmy było już ciemno i po 20 sekundach marudzenia zasnął. Ogólnie wizualnie ramatti jest ładny, ma fajną tapicerkę
Pozdrawiam
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Pozdrawiam
Bardzo nam się spodobał Ramatti Venus. A zwłaszcza w tej ofercie na allegro z sankami(Dzięki Ch-aga).Zdecydowaliśmy się jednak na Coneco Zenith ze względu na to,że jest dla dzieci w przedziale wagowym9-25kg W odróżnieniu do tych 9-36 można go ustawić do pozycji pół leżącej.Miłoszek już waży 13kg choć nie jest grubasiątkiem.Fotelik jest bezpieczny ,wygodny i ładny
Cena jak Ramatti.Właśnie czekam na kuriera:-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
widzę dwie grupy:
1. maxi ...
2. ramatti venus
:-)
my jesteśmy bardzo zadowoleni z tego fotelika, Agatka też, zresztą ona lubi jeździć samochodem
1. maxi ...
2. ramatti venus
:-)
my jesteśmy bardzo zadowoleni z tego fotelika, Agatka też, zresztą ona lubi jeździć samochodem
reklama
pytia
Fanka BB :)
Ramatii sprawuje się nam na razie bardzo dobrze. Gorzej z moim dzieckiem, które od jakiegoś czasu boi się jechać w samochodzie, kiedy jest już ciemno na dworze. Nie mam pojęcia, o co chodzi, bo w domu zasypia bez problemu w całkowitej ciemności, sam w pokoju. Tak sobie myślę, że może boi się tych świateł samochodów. Jak jechał tyłem, to ich nie widział, teraz może go to przeraża. W każdym razie ostatnio staramy się wracać do domu przed zmrokiem, bo inaczej mamy syrenę na cały regulator. No, chyba że zakrywam mu główkę kocykiem i śpiewam tak długo aż zaśnie. Ale i to nie zawsze działa.
Podziel się: