reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fluomizin w ciąży

Witam. Czy po tym leku miała któraś z Was jakieś dzialania niepożądane? W internecie roi się od negatywnych opinii na temat leku fluomizin. Jestem w 7 miesiącu ciazy, wczoraj zaaplikowałam pierwszą tabletkę ale trochę się obawiam... 😕

reklama
Brałam fluomizin na e. Coli i enteroccocus faecalis ale nic nie pomoglo. Teraz lekarz przepisał duomox 3x1g. Uważa ze bakterie mogą być przyczyna utraty ciąży. Mam problem z bakteriami od początku w 5 tc antybiotyk augmentin na pęcherz moczowy i bakterie w kanar szyjki 17 tydz Duomox na bakterie w kanale szyjki. Tak się martwię ze muszę brac antybiotyki. Ostatnio je przyjmowałam z 10 lat temu...

Do góry