reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fizjo kokon Huggles Republic

reklama
Też się zastanawiam, bo mi się wizualnie podoba 😅. Ale nie uwierzę, że 499 to realna cena, raczej chwyt marketingowy;)
Mam od półtora roku i jak ktoś pisze jakieś głupoty i podejrzenia o tym fizjo kokonie to nie ma zupelnie pojęcia i z pewnością go nie używał. Ten oryginalny kokon Fizjo od Huggles republic to zbawienie dla nas. W żadnych innym produkcie moje bobo nie spało tak błogo i bezpiecznie. Moja położna go też polecała i moja urofizjo też. Nie polecam raczej podróbek - nie warto dla 50zl ryzykować, tyle w temacie. Pozdrawiam

Hej, czy warto kupić fizjo kokon z huggles republic? Jest aktualnie promka na 280 zł z 499zl. Czy ktoś się orientuje czy to 499 to prawdziwa cena początkowa? Czy warto tyle dopłacić czy po prostu kupić zwykły kokon?
Mam od półtora roku i jak ktoś pisze jakieś głupoty i podejrzenia o tym fizjo kokonie to nie ma zupelnie pojęcia i z pewnością go nie używał. Ten oryginalny kokon Fizjo od Huggles republic to zbawienie dla nas. W żadnych innym produkcie moje bobo nie spało tak błogo i bezpiecznie. Moja położna go też polecała i moja urofizjo też. Nie polecam raczej podróbek - nie warto dla 50zl ryzykować, tyle w temacie. Pozdrawiam

Już znalazłam że ta promocja chyba trwa cały czas 😅 ale znalazłam też zamiennik na stronie baby queen i wydaje mi się że są nawet ładniejsze, i też na allegro znalazłam handmade za 150zl
No i jest jeszcze snuggle me ale on naprawdę ma cenę 500zl 😅
Czyli "kup podróbkę - zamiennik, zaoszczędź 50 zł a potem wada kręgosłupa". Logika świetna 🫣 Z pewnością nie miała Pani styczności z fizjo kokonem od hugglesa to niech Pani nie poleca replik- szkoda zdrowia dzieci

Według mnie nie warto.
Inna sprawa że ja nie miałam żadnego i nie czuje straty 🙂
Więc nie rozumiem po co komentować. Fizjo kokon uratował mam jakieś tysiące drzemek. Każda moja znajoma też go miała i mówi to samo. Ale najwięcej do powiedzenia mają osoby które czegoś nawet nie widziały na oczy 😉 Bez obrazy ale warto przekazać rzetelną wiedzę. Dzieci śpią w nim jak zaczarowane i śpią nadal na płasko!

reklama
Do góry