reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fizjo kokon Huggles Republic

Hela1

Fanka BB :)
Hej, czy warto kupić fizjo kokon z huggles republic? Jest aktualnie promka na 280 zł z 499zl. Czy ktoś się orientuje czy to 499 to prawdziwa cena początkowa? Czy warto tyle dopłacić czy po prostu kupić zwykły kokon?

reklama
Hej, czy warto kupić fizjo kokon z huggles republic? Jest aktualnie promka na 280 zł z 499zl. Czy ktoś się orientuje czy to 499 to prawdziwa cena początkowa? Czy warto tyle dopłacić czy po prostu kupić zwykły kokon?

Według mnie nie warto.
Inna sprawa że ja nie miałam żadnego i nie czuje straty 🙂

Też się zastanawiam, bo mi się wizualnie podoba 😅. Ale nie uwierzę, że 499 to realna cena, raczej chwyt marketingowy;)
Już znalazłam że ta promocja chyba trwa cały czas 😅 ale znalazłam też zamiennik na stronie baby queen i wydaje mi się że są nawet ładniejsze, i też na allegro znalazłam handmade za 150zl
No i jest jeszcze snuggle me ale on naprawdę ma cenę 500zl 😅

Aż z ciekawości zerknęłam co to jest, że aż tyle kosztuje 😱 Jako kokonu używałam swojej poduszki ciążowej. Okazała się wielofunkcyjna 🤣 Najpierw spałam z nią, później na niej karmiłam i używałam czasami jako kokonu.
Na niektóre gadżety dziecięce nie ma sensu wydawać kupy kasy 😉

Aż z ciekawości zerknęłam co to jest, że aż tyle kosztuje 😱 Jako kokonu używałam swojej poduszki ciążowej. Okazała się wielofunkcyjna 🤣 Najpierw spałam z nią, później na niej karmiłam i używałam czasami jako kokonu.
Na niektóre gadżety dziecięce nie ma sensu wydawać kupy kasy 😉
Noo wiadomo 😅 temat cały czas „na topie” to producenci też szaleją z cenami. Ja akurat nie mam żadnej poduszki ciążowej ani nie planuję kupować np dostawki a kokon chce mieć jak mała będzie gdzieś leżeć na kanapie czy w gościach 😁

Przy pierwszym dziecku też nie miałam poduszki a przy drugim uznałam że kupię i to był strzał w 10. Lepiej mi się z nią spało a i później jak widać też się przydała.

Przy pierwszym dziecku też nie miałam poduszki a przy drugim uznałam że kupię i to był strzał w 10. Lepiej mi się z nią spało a i później jak widać też się przydała.
No ja jeszcze nie mówię nie, brzuch narazie taki że nie przeszkadza ale zobaczymy jak się rozrośnie 🤣

Kupilam synowi kokon. Dobrze, ze używany. Jak się raz obrócił i przytulil całą buzią do brzegu kokona, to szybko go sprzedałam.

Poza tym nie zaleca się kłaść dziecka w kokonie na tapczanach czy materacach, bo jest za miękko.

reklama
Kupilam synowi kokon. Dobrze, ze używany. Jak się raz obrócił i przytulil całą buzią do brzegu kokona, to szybko go sprzedałam.

Poza tym nie zaleca się kłaść dziecka w kokonie na tapczanach czy materacach, bo jest za miękko.
Tylko że ja wlasnie dlatego pytam o te twardsze kokony, nie takie szmaciane za 100 zł z allegro

Do góry