reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

reklama
Dawno nie pokazywałam żadnych filików ... bo kamera się nam popsuła. Ale ostatnio spróbowałam nagrać aparatem fotograficznym i nawet nie najgorzej wyszło, jakość gorsza wiadomo, no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :-p

[video=youtube;OigjWv64JHM]http://www.youtube.com/watch?v=OigjWv64JHM[/video]

[video=youtube;3O60j2GCsV4]http://www.youtube.com/watch?v=3O60j2GCsV4[/video]

Pod koniec tańca już Oliwka traciła siły i chęci hehe, ale zważywszy na to, że to już był chyba z dwudziesty taniec tego dnia i ma tu właśnie anginę, to i tak ma niezłą krzepę!

Ostatnia edycja:
Dzięki, Oli uwielbia tę piosenkę i w kółko ją chce słuchać i wiecznie przy niej tańczy. Nawet ją próbuje śpiewać, z czego też mamy niezły ubaw, jak jej ten "angielski" wychodzi.
A co do zapamiętywania tekstu, to chyba nic nadzwyczajnego wśród dzieci chodzących do przedszkola lub żłobka, dzieciaki w grupie zdecydowanie łatwiej łapią teksty piosenek i wierszyków. Oli naprawdę umie ich mnóstwo i powtarza znacznie dłuższe teksty niż "Na wyspach Bergamutach".

Kasiad ty nas caly czas oszukujesz, niemozliwe zeby Oli miala 3 i pol roku, to przeciez pierwszoklasistka, jak spiewa, tanczy, rysuje....jestem pod OGROMNYm wrazeniem!!!!!

Kasiad ty nas caly czas oszukujesz, niemozliwe zeby Oli miala 3 i pol roku, to przeciez pierwszoklasistka, jak spiewa, tanczy, rysuje....jestem pod OGROMNYm wrazeniem!!!!!
Ja również jestem pod ogromnym wrażeniem zdolności Oliwki i też ciężko mi uwierzyć, że 3,5-roczne dziecko potrafi takie cuda, bo osobiście żadnego takiego nie poznałam:tak::-) Genialnie tańczy, śpiewa i recytuje... pewnie jakaś Artystka z niej wyrośnie:blink:

Kasiu Oliwka jest nieziemska!! To, że dzieci tak śpiewają, to mnie aż tak nie zaszokowało, jak taniec Oliwki!! Jest serio genialna!!!! Może powinna chodzić na jakieś zajęcia taneczne??

A tu Stach i Ewka jakiś rok temu jak zaczęli chodzić na angielski
http://www.youtube.com/watch?v=oYQvOW_vuVI

reklama
467.jpg

Do góry