reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

Dziś dostałam maila, że moje filmiki na YouTube zasubskrybował taki gość:
YouTube - Kanał użytkownika canalprivado
Jak obejrzałam jego profil, to co subskrybuje lub ma w ulubionych, to gościa odrazu zablokowałam :shocked2: chyba to jakiś zbok pedofil :baffled: gromadzi pełno filmów w różnymi dziećmi albo w kąpieli, albo w tańczące, albo z plaży, albo kładące się do łóżek :baffled:
Całe szczęście, że to nie Polak, bo kurcze strach się bać!

reklama
Gosia, jest taka opcja, ale to trzeba przy wgrywaniu filmiku odrazu zaznaczyć i nie obejrzy filmu wtedy nikt, kto nie jest zarejestrowany na YouTube, tylko zarejestrowanych użytkowników można podać do takiego filmiku niepublicznego.

Niefajna sytuacja:no::wściekła/y:.Kasiu,załóż może sobie nowe konto i nie tytułuj juz filmików imieniem Oliwki...?Sama nie wiem...:confused:

własnie dlatego nie daje filmikow:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasiad..kazda z nas moze sie zalogowac ;-)na youtube(to chyba nie jest dla dziewczyn problem???) ...hasło tez moze byc podane ;-);-):ninja2:...wszystko dla dzieci:tak::-)"bezpieczeństwa"

KASIAD tez jestem w szoku i niefajna to sytuacja...a jesli skasujesz wszystkie filmiki to i "jego"( z Oli) ebda skasowane czy nie?

Jak narazie zablokowałam gościa, a więc nie ma już moich filmików zasubskrybowanych i nie obejrzy już mojego żadnego filmu. Usunęłam również filmik, na którym Oliwka się kąpie (niby nic nie było widać, ale takie filmiki też gość miał u siebie).
Jeszcze się muszę zastanowić nad tym, czy nie utajnić wszystkich filmików. Ale to pewnie po remoncie, bo nie jest to takie łatwe, trzeba prawdopodobnie usunąć wszytkie filmy i na nowo je wgrać jako prywatne, wtedy je obejrzą tylko osoby, które podam przy wgrywaniu poszczególnych filmików, no, ale muszą to być osoby zarejestrowane na YouTube. No chyba, że można jakoś poprzerabiać już wgrane filmiki, muszę się dokładnie temu przyjrzeć.

reklama
Kasiu niewesoło sprawa z tym gościem:-(
Dobrze, że jesteś czujna i błyskawicznie zareagowałaś. Nawet wolę nie zastanawiać się po co facetowi taka "kolekcja":-(
Może należałoby gdzieś to zgłosić? Do administratorów YouTube?

Do góry