reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
KONDZIO FAJOWO MOWI NO I CALY FILMIK, produkcja, napisy, muza itd- pierwsza klasa!
OLi rezolutna, bystra i sliczna jak zawsze, ja tez bym powiedziala ze ma 3 latka!
ANTEk slodki, super tuli misia i widac ze szczesliwy jest w wodzie!
OLi rezolutna, bystra i sliczna jak zawsze, ja tez bym powiedziala ze ma 3 latka!
ANTEk slodki, super tuli misia i widac ze szczesliwy jest w wodzie!
madzix
Fanka BB :)
świetny montażno fajnie Kondzio mówi ale brawa tez dla Bartka jak profesjonalnie zrobione nagranie
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja właśnie obejrzałam filmiki z Emilką i na Antosia Emilka powiedziała że to ona się kąpie w wodzie z tatą
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa
Gosia, Oli faktycznie czekała, aż makaron będzie gotowy Po tej jej zabawie stwierdziłam, że jest dobrą obserwatorką. U nas w domu obiady częściej robi małżonek niż ja. I dość często robi zapiekanki makaronowe. Oli mu zazwyczaj asystuje w kuchni, więc widzi, że tata najpierw gotuje makaron w garnku, a potem zapieka go w piekarniku
Gosia, Oli faktycznie czekała, aż makaron będzie gotowy Po tej jej zabawie stwierdziłam, że jest dobrą obserwatorką. U nas w domu obiady częściej robi małżonek niż ja. I dość często robi zapiekanki makaronowe. Oli mu zazwyczaj asystuje w kuchni, więc widzi, że tata najpierw gotuje makaron w garnku, a potem zapieka go w piekarniku
tak sobie własnie pomyślałam że podpatrzyła że ktos tak robił ze zapiekał makaron w piekarnikuDziękujemy za wszystkie miłe słowa
reklama
Podziel się: