hehe dogdalaby sie z WeronikąTu troszke Jenni jak mowi po hebrajsku
YouTube - Jenni
reklama
Oli wcina kaszkę, właściwie jej resztki, bo kamerę włączyłam jak już kończyła
YouTube - Oli je kaszkę - 19 miesięcy
I śpiewa - ciekawe czy zgadniecie co przy okazji widać jak mi mój mały łobuz tapetę poobdzierał w przedpokoju
YouTube - Oli śpiewa - 19 i pół miesiaca
I śpiewa - ciekawe czy zgadniecie co przy okazji widać jak mi mój mały łobuz tapetę poobdzierał w przedpokoju
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Slicznie Oli spiewa ZUZIA LALKA NIEDUZA :-) zgadlamOli wcina kaszkę, właściwie jej resztki, bo kamerę włączyłam jak już kończyła
Zgadza się Oli śpiewa "Zuzię"
A co do śliniaka, Gosia, to nie wiem, czy widać na filmie, ale Oli ma taki plastikowy, coś takiego, tylko nasz jest sztywniejszy:
Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (427436606) - Aukcje internetowe Allegro
jest wygodny, bo jak coś spada, to do śliniaka, no i po każdym jedzeniu można go umyć a Oli jak jej coś skapnie na śliniak, to z niego zbiera łyżeczką jak widać na filmie
A co do śliniaka, Gosia, to nie wiem, czy widać na filmie, ale Oli ma taki plastikowy, coś takiego, tylko nasz jest sztywniejszy:
Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (427436606) - Aukcje internetowe Allegro
jest wygodny, bo jak coś spada, to do śliniaka, no i po każdym jedzeniu można go umyć a Oli jak jej coś skapnie na śliniak, to z niego zbiera łyżeczką jak widać na filmie
reklama
Nakręciłam wczoraj Oliwkę jak słuchała swoich ulubionych piosenek na YouTube i tańczyła, i nawet sobie zmieniła piosenkę sama - wykorzystała, że mama trzyma kamerę, bo normalnie jej nie pozwalam grzebać w moim kompie:
YouTube - Oli tańczy - 20 miesięcy
A to film z przedwczoraj jak rysuje głowę i koło ;-)
YouTube - Oli rysuje koło - 20 miesięcy
ale kurcze coś mi się filmiki tną, nie wiem, czy to sprawka YouTube czy kamerka mi nawala dopiero to zauważyłam, jak zostało wrzucone na YouTube. A może to mój komp, bo dziś coś strasznie zamula. Strasznie długo mi się buforuje, dopiero mogę obejrzeć jak całe przeleci i wduszam "jeszcze raz".
YouTube - Oli tańczy - 20 miesięcy
A to film z przedwczoraj jak rysuje głowę i koło ;-)
YouTube - Oli rysuje koło - 20 miesięcy
ale kurcze coś mi się filmiki tną, nie wiem, czy to sprawka YouTube czy kamerka mi nawala dopiero to zauważyłam, jak zostało wrzucone na YouTube. A może to mój komp, bo dziś coś strasznie zamula. Strasznie długo mi się buforuje, dopiero mogę obejrzeć jak całe przeleci i wduszam "jeszcze raz".
Ostatnia edycja:
Podziel się: