reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

reklama
a propo gonienia zwierzat to wczoraj bylam z SZymkiem na starym miescie w chojnicach i tam na glownym placu bylo pelno gołębi wiesz Szymek polecial jak dzicki i chcial je zlapac wiec je gonil a jedna kobieta podeszla i powiedziala prosze pani powinna pani zakazac dziecku tak okropnie straszyc te ptaki to okropne znecanie sie nad nimi.
nie wiedzialam co mam jej odpowiedziec :szok::szok::szok::szok:

Karola,nie przejmuj sie:no:.Gdyby to było strasze dziecko,to faktycznie mozna mu wytłumaczyc.Powinna sprobowac to zrobic Szymkowi;-):tak::-D.

a propo gonienia zwierzat to wczoraj bylam z SZymkiem na starym miescie w chojnicach i tam na glownym placu bylo pelno gołębi wiesz Szymek polecial jak dzicki i chcial je zlapac wiec je gonil a jedna kobieta podeszla i powiedziala prosze pani powinna pani zakazac dziecku tak okropnie straszyc te ptaki to okropne znecanie sie nad nimi.
nie wiedzialam co mam jej odpowiedziec :szok::szok::szok::szok:
A tam sie nie przejmuj.
Jak byłam w parku ostatnio,to jakichś facet zaczoł krzyczeć na Kubę,że skacze z krawężnika.:no:A ja mu na to "prosze nie krzyczeć na moje dziecko,jak panu to przeszkadza,to proszę nie patrzeć",a on mi na to "myślałem,że on pani nie słucha ".
Kurcze,pomocnik sie znalazł w wychowywaniu dziecka:baffled::szok:

to do mnie raz przyszła sąsiadka z dołu jak jeszcze mieszkałam gdzie indziej że mój chrześniak ma nie biegać a on miał z 2 latka :-D moja matka do niej "to proszę mu to powiedzieć i go przyprowadziła " a ona patrzy na niego i nie wiedziała co powiedzieć i sobie poszła wkurzona ;-)

no niektorzy maja naprawde dziwne problemy.
no moglam jej tak powiedziec ale zapomnialam jezyka w buzi bo bym nigdy sie nie spodziewala czegos takiego. zawsze dzieci biegaly za gołebiami a tu nagle obrońca sie znalazł.
:baffled:
zreszta one sa tak narzarte ze im dobrze to zrobi to uciekanie:-D

reklama
Do góry