reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

reklama
My do tej pory zawsze pomagaliśmy Oliwce schodzić ze schodów trzymając ją za rękę, ale jak byliśmy w sobotę na działce u rodziców, to postanowiliśmy sprawdzić jak sobie poradzi sama. Trochę się bałam, że spadnie, więc oczywiście staliśmy w razie czego w pobliżu.

YouTube - Oli kombinuje jak samodzielnie zejść ze schodów -16 miesięcy

Wczoraj natomiast na naszych schodach przed klatką już i weszła i zeszła samodzielnie na wyprostowanych nogach, ale są to niższe schody niż na działce - jak zciągnę filmik to też Wam pokażę.

super :tak::tak:

Emilka ma schodek jak przechodzi na balkon na tym schodku próg od balkonu a potem za progiem jest parapet :tak: więc ostatnio przebiegła mi to bez trzymanki :baffled: bo miała zajęte ręce ...myślałam że dostanę zawału jak po tym pochyłym parapecie zbiegała :szok:

rewelacja naprawde super to opanowala ja juz tak pokazuje Szymkowi do 2 miesiecy i nie chce zaskoczyc idzie jak zaczarowany i nie zwraca uwagi ze schody i gdyby nie ja to byloby BOM

ale fajny lew - skad go macie?????

Oli mądrala:tak::-)

Jakie Wasze dzieciaczki sa sliczne w tych nowych podpisach-Emilka , Julka , Kubuś-po prostu super :tak:

hhehe nieźle Julcia sobie poradzila :tak:
Weronika za to namietnie uwielbia sobie zdejmować skarpetki zawsze braciszek pomoze zdejmie kapcie a potem juz ona dokonczy dzieło i biegaja zawsze takie gole stopy po domu:baffled:

reklama
Do góry