reklama
My do tej pory zawsze pomagaliśmy Oliwce schodzić ze schodów trzymając ją za rękę, ale jak byliśmy w sobotę na działce u rodziców, to postanowiliśmy sprawdzić jak sobie poradzi sama. Trochę się bałam, że spadnie, więc oczywiście staliśmy w razie czego w pobliżu.
YouTube - Oli kombinuje jak samodzielnie zejść ze schodów -16 miesięcy
Wczoraj natomiast na naszych schodach przed klatką już i weszła i zeszła samodzielnie na wyprostowanych nogach, ale są to niższe schody niż na działce - jak zciągnę filmik to też Wam pokażę.
super
Emilka ma schodek jak przechodzi na balkon na tym schodku próg od balkonu a potem za progiem jest parapet więc ostatnio przebiegła mi to bez trzymanki bo miała zajęte ręce ...myślałam że dostanę zawału jak po tym pochyłym parapecie zbiegała
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hihih niezle sobie radzi ten Julasek
ale w końcu sie udało...:-)
no juz myslałam ze teraz chce je zakładać
ale w końcu sie udało...:-)
no juz myslałam ze teraz chce je zakładać
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
nie chcę straszyć, ale przez to namiętne ściąganie skarpetrk moje dziecko ma teraz zapalenie pęcherzahhehe nieźle Julcia sobie poradzila
Weronika za to namietnie uwielbia sobie zdejmować skarpetki zawsze braciszek pomoze zdejmie kapcie a potem juz ona dokonczy dzieło i biegaja zawsze takie gole stopy po domu
Podziel się: