reklama
agusia9915
Matka wariatka
mama nie chce bujac Janny wiec sie biedactwo nauczyło;-)
fajnie jej to wychodzi
fajnie jej to wychodzi
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
zcalej mojej 3 ona najszybciej zalapalamama nie chce bujac Janny wiec sie biedactwo nauczyło;-)
fajnie jej to wychodzi
Wrzuta.pl - Emilka i Kacper
Emilka z kuzynem
wczoraj tak się bili że musiałam ich później rozdzielać a biła Emilka go po głowie i krzyczała bee beee bee i musiałam ją od niego zabierać ciekawe co będzie później
Emilka z kuzynem
wczoraj tak się bili że musiałam ich później rozdzielać a biła Emilka go po głowie i krzyczała bee beee bee i musiałam ją od niego zabierać ciekawe co będzie później
madzix
Fanka BB :)
No prosze jaka zdolna Jenni:-)
Kasiad az ciepło robi sie na serduchu patrzac na Oliwkę i Pauline razem .
Widac ,ze dziewczyny za soba przepadająi maja świetny kontakt. A poza tym obie sliczne i fajne:-). Tylko Ci pozazdrościc udanych córeczek.
Kasiad az ciepło robi sie na serduchu patrzac na Oliwkę i Pauline razem .
Widac ,ze dziewczyny za soba przepadająi maja świetny kontakt. A poza tym obie sliczne i fajne:-). Tylko Ci pozazdrościc udanych córeczek.
identycznie sie zachowuje Weronika jak ktoś siedzi przy komputerze i nie pozwala jej tak walić w klawiature lub myszki nie daWrzuta.pl - Emilka i Kacper
Emilka z kuzynem
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
zcalej mojej 3 ona najszybciej zalapala
Jenni jaka zdolna.Ja sie nauczylam jak mialam 4 albo 5 lat dopiero.
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
identycznie sie zachowuje Weronika jak ktoś siedzi przy komputerze i nie pozwala jej tak walić w klawiature lub myszki nie da
Kondzio tez nie pozwala nikomu siedziec swobodnie przy komputerze stacjonarnym.Wiesza sie na rekawach,unosi rece do gory i trzeba go wziac na kolana...Oczywiscie zaczyna wtedy pukac w klawiaturei walic myszka o biurko
Nasza Emilka cicha woda
Podziel się: