reklama
Przygotuj spory karton, w którym potem będzie kotka z młodymi mieszkać przez jakiś czas, trochę jakichś starych ręczników lub podrzyj stare prześcieradło na kilka części i połóż kilka warstw (po porodzie usunąć należy tę brudną warstwę). Jak kotka zaczyna rodzić należy ją umieścić w kartonie. To tyle z teorii... Bo moja za żadne skarby nie chciała rodzić w kartonie, najpierw zaczęła mnie wołać (siedziałam akurat w kibelku) a potem jak już przyszłam, to uparcie wskakiwała na łóżko. Nie było wyjścia, trzeba było część ręcznikow przenieść na łóżko i tam rodziła. W dodatku chciała, żebym przy niej siedziała i głaskała ją po głowieKasied powiedz mi jak mam sie przygotowac do rodzenia kotkibo wiem ze mialas kiedys mlode
![]()

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tu wam pokaze chora Jenni:-( i tak juz jest od dwoch dni juz wysiadam:-(
YouTube - Chora Jenni
YouTube - Chora Jenni
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Biedna Jenni :-( współczuję, tak sie męczy biedactwo:-( dużo zdrówka zyczę!!
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Musze tylko kombinuje gdzie:-(:--
-
-(oj musi sie męczyć Jenny zeby szybko lekarstwa pomogły :-(szkoda ze nie mozecie dzisiaj isc do lekarza :-(
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Biedne takie chorutkie Bąble,nie rozumieją co sie dzieję i nawet poskarżyć sie nie umieją,więc marudzą.Zdrówka dla Iskiereczki.Tu wam pokaze chora Jenni:-( i tak juz jest od dwoch dni juz wysiadam:-(
YouTube - Chora Jenni

reklama
Tu wam pokaze chora Jenni:-( i tak juz jest od dwoch dni juz wysiadam:-(
YouTube - Chora Jenni
:-
Podziel się: