Wrzuta.pl - P1000169 Emilka wyciera kurze :-)
reklama
Wrzuta.pl - P1000169 Emilka wyciera kurze :-)
Emilka słodziutka - mała pomocnica mamusi:-)
mysia23
mama dwójeczki
Super Filmiki...
Fili jak zobaczył Oliwkę dmuchająca świeczkę to sam zaczął dmuchać... a najbardziej podobał mu sie sztuczny ogień na drugim torcie Oliwki...
Emilka świetna sprzątaczka Gosiu muszę Ci powiedzieć, ze córa coraz bardziej do Ciebie podobna
Fili jak zobaczył Oliwkę dmuchająca świeczkę to sam zaczął dmuchać... a najbardziej podobał mu sie sztuczny ogień na drugim torcie Oliwki...
Emilka świetna sprzątaczka Gosiu muszę Ci powiedzieć, ze córa coraz bardziej do Ciebie podobna
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Emilka śliczniusia.Takie żywe sreberko,Kubula to żółwik przy niej.
A Oli widać zadowolona z imprezy,juz roczek....ale to minęło....Szoook!Kasiad Tort nza żywo jeszcze ładniejszy.Mmmmm....Po za tym ładna sukienusia i te oczka,ach!
A Oli widać zadowolona z imprezy,juz roczek....ale to minęło....Szoook!Kasiad Tort nza żywo jeszcze ładniejszy.Mmmmm....Po za tym ładna sukienusia i te oczka,ach!
Emilka cudnie pomaga mamie w porzadkach..hihi
Oliwcia swietnie je torcik i jaka sliczna jest na tym roczku...
Tutaj tez troszke Julki...
jak starczy mi cierpliwosci na wrzucanie
YouTube - Jula i miś
YouTube - ubieranie buta
Oliwcia swietnie je torcik i jaka sliczna jest na tym roczku...
Tutaj tez troszke Julki...
jak starczy mi cierpliwosci na wrzucanie
YouTube - Jula i miś
YouTube - ubieranie buta
Ale Emi sprząta Gosia, masz super pomocnicę w domu
A to nasz filmik z wyjazdu do Sopotu:
YouTube - Oli (1 rok) - Spacer w pobliżu sopockiego molo
pierwsza część filmiku to spacer z rozgadaną Oliwką po piachu w stronę plaży (Oli się przekonała, że po piachu wcale tak łatwo się nie chodzi jak po chodniku), druga część filmu to spacer po chodniku w pobliżu molo sopockiego.
A to nasz filmik z wyjazdu do Sopotu:
YouTube - Oli (1 rok) - Spacer w pobliżu sopockiego molo
pierwsza część filmiku to spacer z rozgadaną Oliwką po piachu w stronę plaży (Oli się przekonała, że po piachu wcale tak łatwo się nie chodzi jak po chodniku), druga część filmu to spacer po chodniku w pobliżu molo sopockiego.
Ale Julcia ładnie już chodzi A z jaką cierpliwością próbuje bucika włożyć :-)
A ja dziś zciągnęłam nowe filmiki:
1. Jak Oli samodzielnie wsuwa kaszkę:
YouTube - Oli samodzielnie je kaszkę - 1 rok
2. Jak Oli bawi się jeździkiem - ostatnio namiętnie na niego wsiada i schodzi, raz przodem do kierunku jazdy, raz tyłem, a ja boję się tylko, żeby nie zaryła twarzą w podłogę jak siada tyłem Na końcu filmiku popisy kaskaderskie Oliwki ;-)
YouTube - Oli na jeździku - 1 rok
A ja dziś zciągnęłam nowe filmiki:
1. Jak Oli samodzielnie wsuwa kaszkę:
YouTube - Oli samodzielnie je kaszkę - 1 rok
2. Jak Oli bawi się jeździkiem - ostatnio namiętnie na niego wsiada i schodzi, raz przodem do kierunku jazdy, raz tyłem, a ja boję się tylko, żeby nie zaryła twarzą w podłogę jak siada tyłem Na końcu filmiku popisy kaskaderskie Oliwki ;-)
YouTube - Oli na jeździku - 1 rok
reklama
Podziel się: