reklama
Północny Wiatr
Fanka BB :)
Gdzie wybieracie się na Dzień Dziecka?
Czy jest może coś jeszcze po poludniu albo jakaś impreza w niedzielę?
Jutro do 15-stej jestem zajęta. Widzialam, że coś ciekawego jest w Mierzynie i w Stargardzie. Mierzyn raczej z rana. Do Stargardu pewnie też nie zdążymy, bo kawałek drogi.
Czy jest może coś jeszcze po poludniu albo jakaś impreza w niedzielę?
Jutro do 15-stej jestem zajęta. Widzialam, że coś ciekawego jest w Mierzynie i w Stargardzie. Mierzyn raczej z rana. Do Stargardu pewnie też nie zdążymy, bo kawałek drogi.
Tutaj jest trochę informacji co jutro dla dzieci będzie:Dzieje się w weekend: Dzieci i dorośli nie będą się nudzić! - Wieści - MM Moje Miasto
Północny Wiatr
Jutro drugi dzień wystaw w Szczecinie i lubieszynie.
W Szczecinie na stadionie Arkonii. W Lubieszynie jest takie jakby boisko na wjeździe. W Szczecinie i Lubieszynie oceny na ringach zaczynają się o 10:00.
Ja z moją Shadow (weteranka) na ringu Husky.
W Szczecinie na stadionie Arkonii. W Lubieszynie jest takie jakby boisko na wjeździe. W Szczecinie i Lubieszynie oceny na ringach zaczynają się o 10:00.
Ja z moją Shadow (weteranka) na ringu Husky.
Północny Wiatr
Zlot żaglowców od 3 sierpnia. Ale pewnie każdy o tym wie. :-) My pechowo wyjeżdżamy ze Szczecina właśnie 3 sierpnia i jedziemy w stronę Warszawy.
Tydzień Bliskości 07-13.10.2013 - masa BEZPŁATNYCH darmowych spotkań i innych atrakcji dla dzieci i rodziców:
SZCZECIN -Tydzień Bliskości 07-13.10.2013 - Klub Kangura
SZCZECIN -Tydzień Bliskości 07-13.10.2013 - Klub Kangura
Północny Wiatr
Załączniki
Ostatnia edycja:
Północny Wiatr
Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych odbędzie się w dniach 12-13 kwietnia 2014 r w Goleniowie.
Miejsce wystawy:
Kompleks Rekreacyjno-Sportowy Fala w Goleniowie
72-100 Goleniów, ul. Niepodległości 1
Miejsce wystawy:
Kompleks Rekreacyjno-Sportowy Fala w Goleniowie
72-100 Goleniów, ul. Niepodległości 1
reklama
Północny Wiatr
Jeśli ktoś ma ochotę na festyn w sobotę 26 kwietnia, to moja szkoła organizuje. ZSŁ na Ku Słońcu.
Mają być różne atrakcje. Jakiś klub motocyklistów. Rajd po Szczecinie. Różne konkursy. Z ciekawszych to, że będzie można wykonać grafitti. Turnieje sportowe.
Jeśli macie mamę, tatę, babcię, dziadka, to możecie go wysłać na kurs komputerowy dla seniora. Ale chyba warto zadzwonić wcześniej do szkoły i zarezerwować miejsce, bo ilość miejsc ograniczona i ponoć już jest kilku seniorów zapisanych.
Nie bardzo pamiętam co ma więcej być. Wczoraj dyrektor wymieniał z 30 podpunktów.
Ja mam być z moim psiurem i prezentować sygnały uspokajające stosowane przez psy i wilki i wyjaśniać co pies chce nam przekazać mową swojego ciała.
Jeśli któraś z Was trafi na nasz festyn, to zaczepcie paniusię z pieskiem. :-)
Strona szkoły Zespół Szkół Łączności w Szczecinie
Mają być różne atrakcje. Jakiś klub motocyklistów. Rajd po Szczecinie. Różne konkursy. Z ciekawszych to, że będzie można wykonać grafitti. Turnieje sportowe.
Jeśli macie mamę, tatę, babcię, dziadka, to możecie go wysłać na kurs komputerowy dla seniora. Ale chyba warto zadzwonić wcześniej do szkoły i zarezerwować miejsce, bo ilość miejsc ograniczona i ponoć już jest kilku seniorów zapisanych.
Nie bardzo pamiętam co ma więcej być. Wczoraj dyrektor wymieniał z 30 podpunktów.
Ja mam być z moim psiurem i prezentować sygnały uspokajające stosowane przez psy i wilki i wyjaśniać co pies chce nam przekazać mową swojego ciała.
Jeśli któraś z Was trafi na nasz festyn, to zaczepcie paniusię z pieskiem. :-)
Strona szkoły Zespół Szkół Łączności w Szczecinie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: