Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Wiem, że to nie to samo, ale znam bliską osobe, która bardzo nie chciała dziecka i całą ciążę brała silne leki na depresję i dziewczyna się zdrowa urodziła i do dzisiaj jest zdrowa nie poradzę Ci się nie stresować, bo ja jestem mega panikarą , ale moja córka w brzuchu była ciągle opóźniona wymiarami i po prostu do dzisiaj jest kurdupelkiem wśród rówieśników. Może taka uroda dziecka. Po porodzie na pewno się zajmą dzieckiem i je dobrze przebadaja. Mam nadzieję, że również będziesz osobą, która nie wiedziała o ciąży, wzięła metę czy coś tam i kieliszek a dziecko zdrowe i będziesz o tym opowiadać w przyszłości innym ludziom jak moja koleżanka, która ma już 16 letnią córkę czasu nie cofniesz, ale będziesz już jesteś dobrą mamąRozumiem podejście. Ale nie, nie jestem jedną z osób która zamierza imprezować przy dziecku, odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży równiez odstawiłam wszystkie używki i dbam o siebie jak mogę. Bardzo chciałabym żeby moje dziecko było zdrowe zarówno fizycznie jak i emocjonalnie, dlatego tak bardzo przeraża mnie FAS który poniekąd jest wyrokiem do końca życia pod względem emocji