To tez fakt, ja nie miałam takiego problemu ale szwagierce wyszedł zielony zamiast blondZ tym farbowaniem w ciąży włosów to różnie bywa, bo potrafią różnie zareagować.
A jaką farbą wcześniej farbowałaś?
reklama
To sprawdź czy Twój kolor jest z amoniakiem - ja bym farby nie zmieniała, tylko zastosowała tą której do tej pory używałaś - nawet tą z amoniakiem. Trzeba by było naprawdę dużo wdychać, żeby miało to jakiekolwiek następstwa, a nikt przy zdrowych zmysłach nie inhaluje się przecież oparami z farby.
Luiza.
Fanka BB :)
Trzeba by było naprawdę dużo wdychać, żeby miało to jakiekolwiek następstwa, a nikt przy zdrowych zmysłach nie inhaluje się przecież oparami z farby.
Ano prawda to No i zawsze używałam farb z amoniakiem, inne nie łapały moich włosów.
unreallove
Zaciekawiona BB
Ja sobie sama włosy farbuje, z sayosa są dobre te bez amoniakuNo niestety pseudo fryzjerów jest bardzo dużo. Ja tez zlecialam cale swoje miasto w poszukiwaniu fryzjera.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
unreallove
Zaciekawiona BB
To może masz gdzieś w okolicy fryzjerke, która przyjmuje w domu i zrobi to dużo taniej ?Ja sobie tez sama włosy Grabowska farbą Natural&Easy, ale jak wskoczylam w tony blondu to lepiej fryzjer
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom