reklama
kasia-matiy
Fanka BB :)
pewnie to też zależy od kobiety, jedne cieszą się z podarków dla maluszków a na sobie oszczędzają, inne chciałyby w końcu zostać zauważone i docenione też jako kobiety a nie tylko matki ;-) najlepiej kiedy się trochę zna daną osobę lub nawet podpyta co by wolała ;-)
Każdej młodej mamie z pewnością przyda się bluza do karmienia np taka mamatu.pl/odziez-ulatwiajaca-karmienie-26 która i po okresie karmienia może być z powodzeniem noszona jako bluza sportowa. Na pewno ułatwi jej to codzienne karmienie maluszka zwłaszcza w nadchodzące chłodniejsze dni.
BajkoweUbranka_pl
Kosmetyki to bardzo dobry pomysł na prezent dla młodej mamy,podobnie zresztą jak perfumy,na pewno będzie zadowolona. A co do prezentu dla dziecka to faktycznie,na to przyjdzie jeszcze czas bo okazji będzie bardzo wiele
Cherie87
Ja wolałabym dostać coś porządniejszego jako młoda mama, np laktator. Są na rynku w różnych cenach i na pewno coś można fajnego znależć a laktator przydaje się zawsze. Możesz się np z kimś zrzucić i kupić, myślę, że mamuśka by się uradowała. Ja osobiście polecam laktatory Ardo Calypso, są warte swojej ceny. Używałam elektrycznego i jestem bardzo zadowolona
smerfetka88
Zaciekawiona BB
Ja dostałam chustę od znajomych, zapytali wprost co się przyda, bo kolejna grzechotka czy bodziak po co... A chusta jest bardzo fajna, przede wszystkim jest ułatwieniem dla mam dzieci wiszących całymi dniami na rękach
Hej skoro grupa skierowana jest do rodziców to słyszeliście może o aplikacji, gdzie dzieci tworzą własne bajki w 15 minut? Chociaż 15 minut to niewiele, to wiem, że moje dziecko nie straciło tego czasu, a wręcz przeciwnie. Aplikacja pomaga w rozwoju kreatywności pobudza rozwój intelektualny i emocje. Na stronie są opinie specjalistów. Moje dziecko odkryło w sobie talent aktora i reżysera
reklama
Podziel się: