reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fajne stronki

reklama
Dziewczyny z Łodzi i okolic:

Nie bardzo wiedziałam, gdzie wkleić to info więc wybrałam ten dział. Proszę moderatorów o owentualne przeniesienie, jeśli uznają, że któryś bardziej odpowiedni.

Dostałam wczoraj maila takiej treści:

Szanowni Państwo,

Zapraszamy na BEZPŁATNE SPOTKANIE dla kobiet w ciąży oraz rodziców małych dzieci, które odbędzie się w najbliższą sobotę (24.11.2012) w godzinach 15.30– 17.30 w hotelu GRAND przy ul.Piotrkowskiej 72 w Łodzi.

Spotkanie dotyczy pielęgnacji i zdrowego rozwoju dziecka. W trakcie wydarzenia dowiedzą się Państwo jaki wpływ ma karmienie oraz prawidłowy rozwój jamy ustnej na zapobieganie nagłej śmierci łóżeczkowej oraz jak ważne jest zapewnienie odpowiedniej higieny dziecku. Dodatkowo przygotowaliśmy dla Państwa oddzielny blok dotyczący pierwszej pomocy udzielanej małemu dziecku. Każdy z Państwa będzie miał możliwość przećwiczenia na odpowiednich manekinach najważniejszych czynności ratujących życie niemowląt i dzieci.
Na uczestników spotkania czekają akcesoria i nagrody ufundowane przez Patronów wydarzenia.
Aby potwierdzić swój udział w spotkaniu wystarczy odpowiedzieć na tego e-maila w tytule wiadomości wpisując "ŁÓDŹ" oraz swoje imię i nazwisko i numer telefonu.
Spotkanie jest bezpłatne ale liczba miejsc ograniczona. Zapraszamy do rejestracji!
Do zobaczenia!
Bezpłatne warsztaty i spotkania dla kobiet w ciąży
tel. kom. 696 669 925
warsztaty@bezpiecznymaluch.com.pl
Bezpieczny Maluch

Ja się na te warsztaty wybieram (wysłałam zgłoszenie) tematyka co prawda podobna do poprzedniego ale jest okazja wyrwać się z domu na troszkę. Dajcie znać czy się wybieracie bo może na jakąś kawę się zgadamy ;)

reklama
Do góry