reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Facelle, dziwna sytuacja.

Mimi9065

Fanka BB :)
Cześć,

Mam dziwna sytuację z testem facelle.
Mianowicie dziś czas na @, generalnie nie jesteśmy w trakcie starań, ale jakby wyszło.to byloby fajnie :). Mieliśmy jedną sytuację w tym cyklu (dosłownie jedną bo później delegacje i wyjazdy i się nie widzieliśmy) i tak z D...y zrobiłam test z allegro w piątek - po terminowym czasie pokazała się kreska. Wiem, nie brałam jej pod uwagę, pojechałam wczoraj po południu kupiłam pepino z auchan i facelle. Na pepino widać cień, ale wiem że one miewaja takie coś. Facelle w czasie negatyw, do 30 minut też wyglądało jak negatyw, schowałam do szuflady. Patrzę rano a tam takie coś- ja wiem ze po czasie szczegolnie takim, nie wolno patrzeć na te testy, i zdarzały mi się w przeszłości te wybarwienia kresek kontrolnych ale nigdy do takiego stopnia że jest tak widoczna krecha. Zastanawiam się czy któraś z Was miała też tak przypadek ? Myślę że to na 99% nie ciąża, ale jestem w szoku że ta kreska jest aż tak widoczna i aż tak różową. Rano dzis zrobiłam pepino - znowu widoczny cień no i drugi facelle i też wskazuje na brak ciąży.

1000021718.jpg

reklama
Mój pierwszy test zrobiłam rano, nic nie wyszlo. Zostawiłam na szafce i poszłam do pracy, wróciłam patrzę a tam kreska. Tak samo jak Ty mówię nie ma co patrzeć bo to tyle czasu minęło. Ale nie dawało mi to spokoju , a że miałam jeszcze test to zrobiłam kolejny Juz po południu, 7 dni przed @ i wyszedł cien. Dziś zaczynam 14 tydzień. 🥰
A najlepsze jest to że z narzeczonym postanowiliśmy odpuścić starania bo nie wychodziło i w danym cyklu mieliśmy tylko 1 zbilzenie. Także polecam powtórzyć test :) albo zrobić betę :)

Na betę mogę dopiero skoczyć we wtorek bo dziś i jutro już mamy laboratoria zamknięte a w poniedziałek przed pracą nie zdążę. Kupię może po prostu z innym Rossmannie jeszcze jakieś różne testy i zobaczę, tak myślę,

Kup kolejny test i powtórz . Nie zaszkodzi
U mnie było tak że kupiłam pink w rossmannie od razu po zrobieniu 2 tłuste krechy, nie dowierzałam więc poszłam do rossmanna po jeszcze jeden innej firmy i tez zaraz po zrobieniu 2 kreski . Dodam że testy robione po południu po 14 godzinie okres spóźnia się 1 dzień może ? Według apki 6 tydzień . Po nowym roku lece do gina . A Ty daj znać jak tam u Ciebie.

Testowałam wczoraj po południu i, facelle I pink negatyw :p także poprostu mocni ta linia parowania się wybrawila

Do góry