reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Facelle, dziwna sytuacja.

Mimi9065

Fanka BB :)
Cześć,

Mam dziwna sytuację z testem facelle.
Mianowicie dziś czas na @, generalnie nie jesteśmy w trakcie starań, ale jakby wyszło.to byloby fajnie :). Mieliśmy jedną sytuację w tym cyklu (dosłownie jedną bo później delegacje i wyjazdy i się nie widzieliśmy) i tak z D...y zrobiłam test z allegro w piątek - po terminowym czasie pokazała się kreska. Wiem, nie brałam jej pod uwagę, pojechałam wczoraj po południu kupiłam pepino z auchan i facelle. Na pepino widać cień, ale wiem że one miewaja takie coś. Facelle w czasie negatyw, do 30 minut też wyglądało jak negatyw, schowałam do szuflady. Patrzę rano a tam takie coś- ja wiem ze po czasie szczegolnie takim, nie wolno patrzeć na te testy, i zdarzały mi się w przeszłości te wybarwienia kresek kontrolnych ale nigdy do takiego stopnia że jest tak widoczna krecha. Zastanawiam się czy któraś z Was miała też tak przypadek ? Myślę że to na 99% nie ciąża, ale jestem w szoku że ta kreska jest aż tak widoczna i aż tak różową. Rano dzis zrobiłam pepino - znowu widoczny cień no i drugi facelle i też wskazuje na brak ciąży.

1000021718.jpg

reklama
Mój pierwszy test zrobiłam rano, nic nie wyszlo. Zostawiłam na szafce i poszłam do pracy, wróciłam patrzę a tam kreska. Tak samo jak Ty mówię nie ma co patrzeć bo to tyle czasu minęło. Ale nie dawało mi to spokoju , a że miałam jeszcze test to zrobiłam kolejny Juz po południu, 7 dni przed @ i wyszedł cien. Dziś zaczynam 14 tydzień. 🥰
A najlepsze jest to że z narzeczonym postanowiliśmy odpuścić starania bo nie wychodziło i w danym cyklu mieliśmy tylko 1 zbilzenie. Także polecam powtórzyć test :) albo zrobić betę :)

Na betę mogę dopiero skoczyć we wtorek bo dziś i jutro już mamy laboratoria zamknięte a w poniedziałek przed pracą nie zdążę. Kupię może po prostu z innym Rossmannie jeszcze jakieś różne testy i zobaczę, tak myślę,

Kup kolejny test i powtórz . Nie zaszkodzi
U mnie było tak że kupiłam pink w rossmannie od razu po zrobieniu 2 tłuste krechy, nie dowierzałam więc poszłam do rossmanna po jeszcze jeden innej firmy i tez zaraz po zrobieniu 2 kreski . Dodam że testy robione po południu po 14 godzinie okres spóźnia się 1 dzień może ? Według apki 6 tydzień . Po nowym roku lece do gina . A Ty daj znać jak tam u Ciebie.

Testowałam wczoraj po południu i, facelle I pink negatyw :p także poprostu mocni ta linia parowania się wybrawila

Do góry