czarita
Zaangażowana w BB
Kurczę w takim razie muszę zrobić w poniedziałek.Niski. Taki pewnie poniżej 5ng
Jak będzie np 15ng to do okresu pewnie jeszcze trochę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę w takim razie muszę zrobić w poniedziałek.Niski. Taki pewnie poniżej 5ng
Super gratulacje!To ja w tym cyklu. Mi chyba przez grype owulacja się przesunęła o ok 2 tygodnie.
1 marca miałam wizytę u mojego ginekologa (rano jeszcze zrobiłam test i wyszedł bieluśki) a on mi mówi "piękne endometrium, idealne na ciążę. Na pewno pani nie jest?"
2 marca mąż twierdził że"a może jednak się udało", popukalam się tylko w czoło
4 marca po pracy coś mnie tknęło i zrobiłam test i wyszła 2 kreskablada, ale widoczna.
Także mnie już chyba nic nie zdziwi![]()
A w którym dniu wyszedł Ci pozytywny test, przy jakiej długości cyklu? Pamiętasz jakie miałaś endometrium?To ja w tym cyklu. Mi chyba przez grype owulacja się przesunęła o ok 2 tygodnie.
1 marca miałam wizytę u mojego ginekologa (rano jeszcze zrobiłam test i wyszedł bieluśki) a on mi mówi "piękne endometrium, idealne na ciążę. Na pewno pani nie jest?"
2 marca mąż twierdził że"a może jednak się udało", popukalam się tylko w czoło
4 marca po pracy coś mnie tknęło i zrobiłam test i wyszła 2 kreskablada, ale widoczna.
Także mnie już chyba nic nie zdziwi![]()
W 39 DC test nagatywny, endometrium 14mmA w którym dniu wyszedł Ci pozytywny test, przy jakiej długości cyklu? Pamiętasz jakie miałaś endometrium?![]()
Super gratulacje!ja też wczoraj rano robiłam test przed wizytą i była jedna kreska, lekarz mi mówi że endometrium w tym dniu cyklu wskazuje na bardzo wczesną ciążę i kazał powtórzyć test za 3 dni więc zobaczymy. Choć ja mam z tyłu głowy że już coś by pokazał test. A w dniach dopracowanej miesiączki - 24- 28 miałam takie bóle okresowe jakbym już ja miała
![]()
Pytanie jeszcze kiedy był jakiś seks, bo raczej jest niezbędny do ciążyRównież dobrze w tym 28dc mogłaś mieć dopiero owulacje, a żeby coś wyszło na teście to musi być min 8dpo a najlepiej to tak z 10dpo
Pytanie jeszcze kiedy był jakiś seks, bo raczej jest niezbędny do ciąży(naturalnej, żeby ktoś mnie za słówko nie złapał)
No tak zgadza sięNo tak. Zakładam, że skoro lekarz i autorka mają takie rozważania to ten seks jest reguralny tj co 2-3 dni![]()
Zrobiłam progesteron i wyszedł 11 :/ Test rano negatywny więc betę już sobie darowałam. Pisałam już do gin co w takiej sytuacji robić, czy mam się zgłosić na wywołanie. Jeszcze sobie myślę że skoro w czwartek miałam pęcherzyk 24 mm to może rzeczywiście mi się przesunęło wszystko - owulacja i co za tym idzie cykl się znacznie wydłużyłNiski. Taki pewnie poniżej 5ng