reklama
antekg, zależy. Każde dziecko jest inne. Jednemu pomaga, a drugiemu nie. Moja córki mają AZS i Oilatum, ani Emolium nie pomaga dlatego też szukam dalej.
o to dziwne, bo mojej małej oilatum pomaga i mojej znajomej tak samo. faktycznie kazde dziecko ejst inne wiec trzeba szukac
Polecam Mediderm, emulsja do smarowania i pod prysznic, jest tez emulsja do kapieli.Odkrylismy to calkiem niedawno a wlasciwie polecila mi to kolezanka. Dosrepne sa w aptece, cena tez nienajgorsza. My mamy AZS i sprawdza sie rewelacyjnie.
MajeczkaPL
Zaangażowana w BB
maja u nas tez latopic duzo pomogł osobiscie do skóry maluszka stosuję olejek balneum, farmaceuta w aptece mówił, że ma duzo lepszy skład od emolium czy oiilatum, a cena ta sama wlasciwie
maja u nas tez latopic duzo pomogł osobiscie do skóry maluszka stosuję olejek balneum, farmaceuta w aptece mówił, że ma duzo lepszy skład od emolium czy oiilatum, a cena ta sama wlasciwie
o widzisz, a ja zawsze stosowałam emolium, właśnie mi się kończy więc może wypróbujemy ten olejek balneum, jest to jeden czy np kilka rodzai?
Kunoichi
Zaciekawiona BB
Moja córeczka po urodzeniu miała bardzo suchą i łuszczącą się skórkę, kupiłam dwie emulsje z Emolium , jedną do kąpania a drugą do smarowania ciała i już po jednym użyciu problem zniknął . Od tamtej pory go używamy i mała nie miała już żadnych problemów skórnych . Do tego zrobiły mi się bardzo mięciutkie dłonie po takich zabiegach przy malutkiej Niestety nie wiadomo czy u twojej córeczki zda to egzamin, czasami w aptekach mają próbki , ale trzeba się zapytać bo sami rzadko kiedy o tym powiedzą. Ja na przykład dostałam próbki emolium w paczce szpitalnej .
Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Ja do kąpieli synkowi daje emolium i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma miękką skórę i dobrze nawilżona
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
reklama
Podziel się: