reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ektopowe babeczki gotowe na ploteczki

Wiem 🥲 boję się tego stresu, niska beta, słaby przyrost, spadek, ale robienie testów dwa razy dziennie to też choroszcz 😆
No ja Cię podziwiam że Ci się chce bo ja w styczniu zrobiłam bo mnie dziewczyny z kresek namówiły w pon koło południa. Powtórzyłam we wtorek rano i poszłam na betę. Nie katowalam się już paskami tylko wtorek i czwartek dałam się pokłuć i już liczyłam na cud 🤪

reklama
a kiedy wyszedł ci pierwszy pozytywny test ?
23.04 plamienie jak dobrze pamiętam,
25.04 pierwszy test po południu i dwie krechy, kolejne inne testy coraz bledsze.

Dziś jakoś mało piłam i pomyślałam że zrobię zaraz ten niebieski facielle i taki o to wynik po minucie👀
IMG_0959.jpeg

23.04 plamienie jak dobrze pamiętam,
25.04 pierwszy test po południu i dwie krechy, kolejne inne testy coraz bledsze.

Dziś jakoś mało piłam i pomyślałam że zrobię zaraz ten niebieski facielle i taki o to wynik po minucie👀Zobacz załącznik 1700067
no to ten wygląda całkiem dobrze , może poprostu za dużo tych testów robiłaś wcześniej , za słaby mocz był i dlatego te testy wychodziły słabsze ciężko powiedzieć . Najlepiej jednak jakbyś poszła jutro ma krew i powtórzyła po 48h bo tak to można gdybać z tymi testami

Do góry