Widzę że książka jest bardzo popularna. Mój synek ma teraz 4 miesiące i już je zupki więc ja też chciałabym prosić o tę książkę na adres aneta_lakomiec@poczta.fm. Z góry dziękuje
reklama
basia0389
Zaciekawiona BB
widzę,że książka jest wśród was popularnamoja córcia ma 7 miesięcy i staram się jej gotować,ale ostatnio nie chce coś jeść,więc i ja poproszę tę książkę;mój mail basiadanielak@gmail.com
ja też poprosze bo gotowac lubię bardzio i chętnie będe pichcić córci
alexbluessy@o2.pl
alexbluessy@o2.pl
Rena28
Fanka BB :)
witam. jestem tu nowa trafiłam tu poszukując przepisów na obiadki dla mojej 4 i pół m-cznej córeczki czy i ja mogłabym prosić o tą książke z przepisami bedę wdzięczna pozdrawiam i dziękuję z góry
Rena28
Fanka BB :)
aaaaaaaaa zapomnialam dodać adres mój: rena443@o2.pl
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
aguska24mir
mama Pawełka :)
Kasiun80
Zaangażowana w BB
...mogę się podzielić. Jest w wersji e-book. Są tam przepisy kulinarne dla dzieciaczków od 5-go miesiąca do 1 roku życia. Jeżeli ktoś chce mogę przesłać.
Proszę o wiadomość na priv.
Proszę o pisanie poprawnych adresów e-mail !!!!
I wogóle o pisanie adresów...
Pozwoliłam sobie zmodyfikowac wiadomosc:
A ja podaje link do ksiazki jesli ktos chce ja sciagnac.
Ksiazka kucharska dla najmlodszych
ftp://netstellar.dyndns.org/babycook.exe
milego czytania i gotowania
Pozdrawiam
Aletka
Hej Slowiczku czy moge prosic o namair na ta ksiazeczke.lub o jej przeslanie.prosilas wysylac maila na priv ale cos nie mozna.bede wdzieczna za Twoja pomoc w tej sprawie. Milego dnia
reklama
Witam Jesli ktoras bedzie miala troszke czasu to tez poprosze o przeslanie ksiazeczki .... Pozdrawiamy cieplutko Monika& Amelka
meil: monia82@interia.pl
meil: monia82@interia.pl
Podziel się: