czy ja też mogłabym dostać taką książeczkę kucharską dla maluchów?;-) oto mój mail sabinamusial@o2.pl
reklama
asuzana
Fanka BB :)
A czy ja też mogę się przyłączyć do prośby na ksiazkę kucharską dla córeczki? ;-) asuzana@wp.pl :-)
asuzana
Fanka BB :)
Przyłączam się do prośby dotyczącej ksiażeczki ze smakołykami :-) asuzana@wp.pl
Witaj klavell-jesli bedziesz miala wolna chwilke przeslij mi równiez e-książkę kucharską dla niemowląt Bede wdziecznapozdrawiam
moniku20@tlen.pl
moniku20@tlen.pl
ania_UK
Początkująca w BB
kochane dziewczynki to ja też bym bardzo chciała taka książeczkę kucharską dla maluszka moj Oliverek skończył 5 m-cy,karmię go nadal piersią,ale zaczełam wprowadzać mu różne pyszności i wcina ze smakiem:-)i cyca nadal ciągnieP
pozdrawiam Ania
annawasilewska@onet.eu
pozdrawiam Ania
annawasilewska@onet.eu
Ostatnia edycja:
passoa85
passoa85
Witaj klavell-jesli bedziesz miala wolna chwilke przeslij mi równiez e-książkę kucharską dla niemowląt Bede wdziecznapozdrawiam
moniku20@tlen.pl
DZiewczyny prześlijcie mi także tą książke wprowadzam nowości i niewiem co i jak mój e-mail: k.gliksman@interia.pl
BUZIAKI:-)
madziulka43
mama Mikołajka
Witam serdecznie,
Czy któraś z Was w wolnej chwili mogłaby mi także przesłać książkę dla mojego głodomorka? Jutro kończy 5 miesięcy czyli czas na coś nowego ))
Mój mail madziulka42@op.pl
pozdrawiam cieplutko :-)
Czy któraś z Was w wolnej chwili mogłaby mi także przesłać książkę dla mojego głodomorka? Jutro kończy 5 miesięcy czyli czas na coś nowego ))
Mój mail madziulka42@op.pl
pozdrawiam cieplutko :-)
reklama
Bardzo prosze o książeczkę m_bajuk@wp.pl
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
Podziel się: