reklama
Witam! Czy ja również mogłabym prosić o tą książkę? Z góry dziękuje i życzę szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy.
niesia007@wp.pl
Pozdrawiam
niesia007@wp.pl
Pozdrawiam
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Ja tez poprosze o tą książkę dakim7@wp.pl :-)
Witam! Czy ja również mogłabym prosić o książeczkę? Z góry dziękuję i życzę wszystkiego dobrego w Nowego Roku!
aishaJK@interia.pl
Pozdrawiam.
aishaJK@interia.pl
Pozdrawiam.
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Dziekuję jeszcze raz za przesłanie :-).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja mam ta ksiazke, wlasnie ci ja przeslalam mam nadzieje ze sie przda...pozdrawiam
Hej!
Witam!
Mogę też prosić o przesłanie tej książki kucharskiej??
Mój e-mail: Anna.exe@interia.pl
Mój synek ma już skończone 5 miesięcy i zaczęłam wprowadzać zupki.
Najpierw gotuję marchew, kawałek selera, pietruszki i ziemniaka. Później miksuję to wszystko razem z wywarem i podaję łżeczką. Nie chce za bardzo jeść ale parę łyżeczek w niego "wmuszam". Wszystko dookoła jest brudne hihi, bo mały pluje zupką.
A jak Wam idzie karmienie?
reklama
witam
ja tez baaardzo poprosze o ta ksiazke jesli to mozliwe, maly ma wlasnie 4 miesiace i 2 tyg i zaczynam juz myslec o stalych posilkach(jest na modyfikowanym mleku) i sama juz nie wiem od czego zaczac a taka ksiazka to skarb :-) z gory bardzo dziekuje i goraco pozdrawiam
k808@wp.pl
ja tez baaardzo poprosze o ta ksiazke jesli to mozliwe, maly ma wlasnie 4 miesiace i 2 tyg i zaczynam juz myslec o stalych posilkach(jest na modyfikowanym mleku) i sama juz nie wiem od czego zaczac a taka ksiazka to skarb :-) z gory bardzo dziekuje i goraco pozdrawiam
k808@wp.pl
Podziel się: