reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

e-mailowa ksiazaka kucharska

reklama
Hej,
I ja dolacze do listy potrzebujacych, moja coreczka ma od wczoraj 10 miesiecy i jakos tak wszyscy mnie atakuja, ze czas skonczyc ze sloiczkami, niby to nie wynik lenistwa a raczej niewiedzy, moze wiec jak mialabym jakies pomysly to moglabym sie wykazac, na razie jedyna istota, ktorej gotuje jest moja suka ;)
martawu@tlen.pl

Hej,
I ja dolacze do listy potrzebujacych, moja coreczka ma od wczoraj 10 miesiecy i jakos tak wszyscy mnie atakuja, ze czas skonczyc ze sloiczkami, niby to nie wynik lenistwa a raczej niewiedzy, moze wiec jak mialabym jakies pomysly to moglabym sie wykazac, na razie jedyna istota, ktorej gotuje jest moja suka ;)
martawu@tlen.pl

ops... Przepraszam :-)
No wlasnie wiem, ze to czasochlonne tylu osobom wysylac, dlatego zwrocilam sie do innych dziewczyn z prosba o pomoc :-)

Dzieki serdeczne za ksiazeczke!!

Dziewczyny prześlijcie mi jeszcze raz tę ksiązkę,bo mi ją mąż skasował:wściekła/y:
Można zwariować.:no:

Z góry dziękuję.

reklama
Do góry