ja też poproszę tą książkę, nie mam już pomysłów, a Zosi już chyba pomału się przejadają dotychczasowe potrawy... gudziamalami@interia.pl
reklama
Solangemam prośbę możesz przesłać mi tę ksiązeczkę z przepisami? Bardzo dziękuję To mój adres emailowy: malgosia148@op.pl
Czy ja też mogłabym prosić o wysłanie książeczki kucharskiej, próbowałam sciągnąć, ale się nie udało
martap24@wp.pl
z góry dziekuję, a jeszcze bardziej mój Matunio
martap24@wp.pl
z góry dziekuję, a jeszcze bardziej mój Matunio
BAAARDZO prosze o ksiazeczke kucharska. Za 3 tygodnie wracam do pracy, moj synek bedzie mial wtedy 5,5 miesiaca i musze mu wprowadzic jeden niemleczny posilek w ciagu dnia, bo nie dam rady tyle mleka odciagnac i zamrozic. Uratuje nam to zycie:-)
Dzieki z gory anetha@embepress.pl
Dzieki z gory anetha@embepress.pl
G
gosia888
Gość
i ja bym bardzo prosiła o taką książkę. Tomus ma 9 miesiecy i na razie je tylko zupki ze sloiczkow i to wybrane najbardziej z indykiem lubi. Moze bym zaczela robic cos innego.
G
gosia888
Gość
Zapomnialam podac maila gosia888@wp.pl
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ja też poproszę o przesłanie książki na adres: k.renia@interia.pl . Za dwa miesiące wracam do pracy i coś trzeba będzie dawać temu małemu głodomorkowi oprócz cyca ;D ;D ;D
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Czy ja też mogę poprosić o przesłanie tej książeczki?
Mój adresik emi_kasper@toya.net.pl
Dziękuję :laugh:
Mój adresik emi_kasper@toya.net.pl
Dziękuję :laugh:
reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
ja tez bym chciala poprosic o ksiazke kucharska dla maluszka. moj adres jedrus80@poczta.onet.pl
Podziel się: