Cześć jestem mamą pięciomiesięcznej Oliwii. Czy mogłabym cie prosić o przesłanie tej książki kucharskiej?? Mój adres oliwia@poczta.onet.pl z góry wielkie dzięki )))))))
reklama
Słowiczku, jeżeli masz jeszcze cierpliwość do wysyłania to ja też poproszę o e-książkę. Już niedługo będę musiała zacząć przygotowywać posiłki i zupełnie nie mam pojęcia co. Mój adres ew81da@poczta.onet.pl. Dziękuję. Ewa
słowiczek
mama pisklaczków
Proszę o cierpliwość.
Mam problemy ze skrzynką mailową. Mam nadzieję, że chwilowe. Jak tylko się uporam powysyłam wszystkim.
Buziaczki.
Mam problemy ze skrzynką mailową. Mam nadzieję, że chwilowe. Jak tylko się uporam powysyłam wszystkim.
Buziaczki.
Słowiczku, skoroś taka dobra to, proszę, prześlij i mi, bo niedługo zaczynomy z Julką kulinarne przygody!
natizzz@poczta.onet.pl
natizzz@poczta.onet.pl
Słowiczku Kochany, jeśli masz jeszcze siłę i chęci wysłać kolejnego maila z tą książką kucharską ... to byłabym ci bardzi wdzięczna!!!! :
Moja mała, co prawda nie ma jeszcze 5 m-cy, ale już się oglądałm w internecie za jakimiś przepisami na przyszłość i nic ciekawego nie mogę podłapać.
Z góry ślicznie dziękuję!
Moja mała, co prawda nie ma jeszcze 5 m-cy, ale już się oglądałm w internecie za jakimiś przepisami na przyszłość i nic ciekawego nie mogę podłapać.
Z góry ślicznie dziękuję!
wyżej oczywiście nie podałam maila ... bluemonique@vp.pl :laugh:
reklama
To ja też się ładnie uśmiechnę i poproszę o tą książeczkę....o już się uśmiecham ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D a to moj mail: liriel_@buziaczek.pl. z góry dziękuję. Oczywiście, żeby nie nadwyrężać cierpliwości słowiczka, książkę może mi wysłać inna życzliwa mama
Podziel się: