reklama
Natalia1991991
Fanka BB :)
Raczej negatywy. Zrób betę. Ja 3 dni przed miesiączką, beta ponad 200.
Wstrzymam się z betą do poniedziałku. Jeśli jest negatywny powinnam dostać przez wekend miesiączkę. Jutro rano chyba nie wytrzymam i powtórzę test. Staramy się rok czasu...Raczej negatywy. Zrób betę. Ja 3 dni przed miesiączką, beta ponad 200.
Natalia1991991
ale zrób rano betę zamiast test i będziesz na 100% wiedzieć. Beta jest pewna a test tez może wyjść niejednoznaczny.
MartaMarkry
prawie nigdy nie kończy się na jednym teście, a betę zrobimy raz i wszystko wiemy. Wiadomo, trzeva powtórzyć, żeby zbadać przyrost dla swojej spokojnej głowy, ale nie trzeba.Ale beta tez już sporo kosztuje. Zależy od miasta ale u mnie chyba 55. Test możesz zrobić ale wzięłabym strumieniowego pinka. Ja jednego dnia miałam taka cienka kreskę ze mój jej nie widział, a drugiego beta dopiero 47
popieramale zrób rano betę zamiast test i będziesz na 100% wiedzieć. Beta jest pewna a test tez może wyjść niejednoznaczny.
prawie nigdy nie kończy się na jednym teście, a betę zrobimy raz i wszystko wiemy. Wiadomo, trzeva powtórzyć, żeby zbadać przyrost dla swojej spokojnej głowy, ale nie trzeba.
Zrobię jutro z rana test strumieniowy z pinka i zrobię betę. Ostatnią ciążę straciłam. Pozytywny wynik testu miałam dopiero po 3 dniach od spodziewanej miesiączki i kreska była blada.. Od dwóch dni jestem strasznie senna.. Może coś ten test wykrywa..
MartaMarkry
bo wszystko zależy od tego kiedy była owulacja i kiedy doszło do zagneizdzenia. Płytkowe pinki lubią płatać figle, strumieniowy pokaże ciąże jeśli jest bez żadnych cieni. Trzymam kciuki, abyś zobaczyła oczekiwany wynikZrobię jutro z rana test strumieniowy z pinka i zrobię betę. Ostatnią ciążę straciłam. Pozytywny wynik testu miałam dopiero po 3 dniach od spodziewanej miesiączki i kreska była blada.. Od dwóch dni jestem strasznie senna.. Może coś ten test wykrywa..
reklama