reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziwny smak mleka nagłe zmniejszenie laktacji

M

mineralnakocica

Gość
na poczatku potrafiłam nawet sciągnąć ok 800ml mleka z piersi( mleko było bardzo żółte przez ok półtorej tygodnia ) a teraz jak odciągne 200ml na caly dzień to normalnie cud. Teraz moje mleko ma dziwny smak ( jakby woda z mydłem, nie jest słodkawe)jest go mało a w moim zywieniu nic sie nie zmieniło pije duzo mleka krowiego herbatki laktacyjne duzo wody jem regularnie . co mogę jeszcze zrobic by zwiekszyc laktacje?

reklama
na poczatku potrafiłam nawet sciągnąć ok 800ml mleka z piersi( mleko było bardzo żółte przez ok półtorej tygodnia ) a teraz jak odciągne 200ml na caly dzień to normalnie cud. Teraz moje mleko ma dziwny smak ( jakby woda z mydłem, nie jest słodkawe)jest go mało a w moim zywieniu nic sie nie zmieniło pije duzo mleka krowiego herbatki laktacyjne duzo wody jem regularnie . co mogę jeszcze zrobic by zwiekszyc laktacje?

Witam- z tego co przeczytałam spełnia Pani wszystkie warunki, aby laktacja była bez zmian. Co spowodowało DZIWNY smak mleka- trudno mi powiedzieć, bo spotykam się z takim stwierdzeniem po raz pierwszy. Jeśli chodzi o ilość to proszę uwzględnić, że dziecko również wypija coraz więcej mleczka,bo zapotrzebowanie rośnie wraz z wagą i wiekiem. I tym sposobem możemy mniej pokarmu ściągać- ważne, aby dziecko dobrze przybierało na wadze. Pozdrawiam

Do góry