reklama
Przy każdym jest [emoji2296]
Progesteron nie jest hormonem wskazującym na ciążę lub jej brak. Badanie 7 dni po owu po prostu pokazuje nam prawdopodobieństwo przebytej owulacji.
Widziałam już tu ciążę przy progu 10 w 8dpo i brak ciąży przy progu 55[emoji2272]
Progesteron nie jest hormonem wskazującym na ciążę lub jej brak. Badanie 7 dni po owu po prostu pokazuje nam prawdopodobieństwo przebytej owulacji.
Widziałam już tu ciążę przy progu 10 w 8dpo i brak ciąży przy progu 55[emoji2272]
A czy przy takim progesteronie jest szansa na ciążę?
Kasialucky
Fanka BB :)
Chyba nikt na forum nie dodał takich zdjecDzisiaj czuję silne bole podbrzusza i pojawił się dziwny śluz, czy to może być początek implantacji ?
brak komentarza
frez.ja1987
A skąd my to mamy wiedzieć. Poza tym większość kobiet wgl nie odczuwa implantacji i nie doświadcza krwawienia z tego powodu.
Jak zamierzasz 9 miesięcy ciąży wytrzymać do porodu skoro nie możesz 14 dni wytrzymać do terminu miesiączki
Jak zamierzasz 9 miesięcy ciąży wytrzymać do porodu skoro nie możesz 14 dni wytrzymać do terminu miesiączki
frez.ja1987
O moja droga nie takie zdjęcia się tu pojawiałyChyba nikt na forum nie dodał takich zdjec
brak komentarza
reklama
Podziel się: