reklama
Rozwiązanie
jak ciebie to niepokoi to warto iść do lekarza i sprawdzić, jak trzeba to i nawet z katarem się leci i ma się gdzieś co inni myślą. A tak szczerze mówią to ja na filmie nic nie widzę co by było dziwnym zachowaniem
Cześć, trochę zluzowaliśmi podejście i finalnie okazało się że dziecko sobie ot tak robiło takie miny teraz już wszystko w porządku. Młody się ekstra rozwija zaczął chodzić i już coś tam próbuje broić Pozdro i dzięki za odpowiedzi.
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Moim zdaniem niepokojące ja bym poszła do lekarza
PerseaNigra
Nie mam pojecia. Lepiej poradz sie specjalisty i daj nam znac co powiedzial.
katadrap
Zaangażowana w BB
Moim zdaniem nie czekaj jak najszybciej do lekarza.Od dwóch dni dziecko kilkukrotnie odwraca oczy i tak jakby się zawiesza. Sytuacja przedstawiona na filmie np. 0,5 sekunda.
Czy to coś niepokojącego ? Czy po prostu testuje swoje możliwości ?
Życiowa
Najlepiej byłoby zdobyć skierowanie na eeg moja córka jak była młodsza to się "zawieszala" i się okazało że ma w pewnym momencie błędny zapis eeg właśnie. Ale to nie było nic niebezpiecznego czy wymagającego leczenia. Musiałam prowadzić obserwacje i usunąć niektóre czynniki które powodowały "zwiechy". Powiedzenia
reklama
reklama
jak ciebie to niepokoi to warto iść do lekarza i sprawdzić, jak trzeba to i nawet z katarem się leci i ma się gdzieś co inni myślą. A tak szczerze mówią to ja na filmie nic nie widzę co by było dziwnym zachowaniem
Podziel się: